Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: VelopA-Citystyle introduceert twee nieuwe fietsparkeersystemen

gepubliceerd op 25-8-2011 0:00:00
Persbericht1
Connect+ en Fourchet+ zijn de namen van de twee gebruiksvriendelijke fietsparkeersystemen die VelopA-Citystyle deze zomer op de markt brengt. Connect+ is een fietsleunhek dat zich onderscheidt door een unieke vormgeving die fraai oogt in elk straatbeeld. Fietsenrek Fourchet+ biedt plaats aan meerdere fietsen en tegelijkertijd zeer goede bescherming tegen diefstal en beschadiging. Beide nieuwe fietsparkeersystemen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, vandalismebestendig en voorzien van goede aanbindmogelijkheden aan het frame. Met de introductie van deze systemen komt VelopA-Citystyle in het kader van het stimuleren van fietsgebruik tegemoet aan de groeiende vraag naar fietsparkeersystemen.

Connect+

Connect+ is de gerestylde opvolger van fietsleunhek Connect. De aansprekende en onderscheidende vormgeving zorgt ervoor dat fietsen netjes, snel en veilig geparkeerd kunnen worden en dat ophoping van zwerfafval rondom het hek uitgesloten is. Connect+ is gemaakt van hoogwaardig RVS. VelopA-Citystyle kan het hek naar wens van de klant ook uitvoeren met een logo of stadswapen. Connect+ is standaard voorzien van een voetplaat in de vorm van een klinker, zodat het systeem eenvoudig te monteren en aan te straten is. De voetplaat wordt onder het maaiveld gefundeerd door middel van een meegeleverde betonvoet.

Fietsenrek Fourchet+

Fourchet+ is een fietsenrek waarbij de voorvork van de fiets tegen het rek en de kunststof beschermhulzen leunt. De fiets staat zo heel stabiel waardoor er geen slag in het voorwiel komt. Dit nieuwe vorkleunsysteem is standaard voorzien van aanbindogen en voldoet aan de criteria voor FietsParKeur voor bewaakte ruimtes. Het fietsenrek is tevens leverbaar met een extra aanbindbeugel, zodat het ook voldoet aan de criteria voor FietsParKeur voor onbewaakte stallingen. Dankzij het hoog/laag systeem is het mogelijk om fietsen in Fourchet+ compact te stallen. Fourchet+ is gemaakt van verzinkt staal en leverbaar in vrijwel alle RAL en Sablé kleuren. Met de introductie van de Fourchet+ beschikt VelopA-Citystyle nu ook in het lagere prijssegment over een uitstekend vorkleunsysteem.

Meerdere fietsplaatsen

Fietsenrek Fourchet+ is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, variërend van een enkelzijdig rek voor vier tot zes fietsplaatsen tot een dubbelzijdig rek met extra aanbindbeugels voor acht tot twaalf fietsplaatsen. Alle uitvoeringen voldoen aan de maatvoering voor FietsParKeur en hebben standaard een hart op hart afstand van 375 mm. Fourchet+ is geschikt voor vrijwel alle fietsen met wieldiameters van 24 t/m 28''. De rekken kunnen aan elkaar gekoppeld worden en bevestiging geschiedt gelijk aan het maaiveld met een betonvoet of chemische ankers.

VelopA-Citystyle

VelopA-Citystyle is marktleider in de Benelux en gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat.

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie contact op met VelopA-Citystyle, Joost Scholten, tel. (071) 541 03 21, email: jscholten@velopa.com.

archief