Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

November

 • gepubliceerd op 1 december 2011
  Vivanti-bank
  VelopA was goed vertegenwoordigd tijdens de Dutch Design week! Het dubbellaags fietsparkeersysteem Easylift+, het voetbalpaaltje Mohican en de Vivanti Ouderbank waren alledrie te zien tijdens de Dutch Design week. Bovendien gaf Linde Nouwens, onze adviseur inrichting openbare ruimte Zuid-Nederland, een presentatie rondom het thema ouderen in de buitenruimte. Door altijd te letten op gebruiksgemak en functionaliteit wordt de leefbaarheid in de openbare buitenruimte voor ouderen sterk verbeterd. De ouderen in Eindhoven zijn idolaat van onze Vivanti!
 • gepubliceerd op 1 december 2011
  Easylift
  Hoewel de Easylift+ officieel pas kort op de markt is, zijn er al diverse projecten afgerond. Zo is in opdracht van ProRail het station in Alkmaar voorzien van 2600 nieuwe fietsplaatsen. Dit project zal in 2015 afgerond worden met plaats voor nog eens 2600 fietsen. Ook in Eindhoven, Nijmegen en Middelburg worden op dit moment de stations voorzien van in totaal meer dan 4400 nieuwe fietsplaatsen. Toch is het niet alleen ProRail die interesse in de Easylift+ toont.
  Lees Meer Lees Minder

   

  Berry van den Ende, verkoopleider VelopA-Citystyle:  “We zien dat niet alleen bij stations, maar ook op andere locaties steeds vaker de stap naar dubbellaags parkeren wordt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Fietsparkeerproblematiek valt tegenwoordig vaak onder een facilitaire afdeling die heel professioneel naar een goede oplossing zoekt. Natuurlijk zijn we erg trots als men hiervoor onze Easylift+ kiest.”

  Hieronder vind u een lijst met afgeronde en onderhanden projecten. Totaal zijn er al bijna 12.000 fietsplaatsen van de Easylift+ besteld.

  Afgeronde projecten: 

  Locatie Aantal fietsplaatsen hart-op-hart afstand
  Station Alkmaar 1e fase 2600
  2e fase 2600 (te realiseren in 2015)
  375 mm

  Onderhanden projecten:

  Locatie Aantal fietsplaatsen hart-op-hart afstand
  Stations Eindhoven, Nijmegen, Middelburg meer dan 4400 375 mm
  Universitair Medisch Centrum Groningen 780 400 mm
  Avans Hogeschool Breda 380 375 mm
  Radboud ziekenhuis Nijmegen 1044

  400 mm


  Meer informatie over de Easylift+ 

archief