Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: Edam-Volendam pakt hondenpoepprobleem aan

gepubliceerd op 28-3-2011 0:00:00
Leiderdorp, In de gemeente Edam-Volendam werd de afgelopen jaren veel overlast ondervonden van hondenpoep. Zo is de behoefte ontstaan aan een effectieve oplossing die daar een einde aan zou maken. Het probleem met hondenpoep werd voortvarend aangepakt door betere voorzieningen te maken voor hondenbezitters.

De oplossing
De gemeente heeft vijftig Pelican afvalbakken van VelopA-Citystyle geplaatst langs de populairste hondenuitlaatroutes. In de gemeente zijn meerdere locaties als losloopgebied aangewezen. De vijftig Pelican afvalbakken zijn zowel bij deze losloopgebieden geplaatst  (voorzien van een sticker “Losloopgebied = Wél opruimplicht”)  als langs zoveel mogelijk uitlaatroutes (met een sticker “Honden aan de lijn - Opruimplicht”). Volgens de projectleider Karst Bant heeft het hondenbeleid in de gemeente mede hierdoor een duidelijke vorm gekregen.

Pelican afvalbakken
De Pelican is een eigentijdse en vriendelijk ogende afvalbak. De vormgeving is in optimale harmonie met functionaliteit. De hoogte en grootte van de inwerpopening zorgen voor het eenvoudig deponeren van afval. De afvalbak is vervolgens ook eenvoudig en snel te legen. Dankzij de vele uitvoeringen, accessoires en diverse plaatsingsmogelijkheden biedt de gunstig geprijsde Pelican een oplossing voor iedere situatie.

Karst Bant is tevreden met het resultaat en de keuze voor deze afvalbakken. Zijn keuze viel op de Pelican niet alleen vanwege de eigentijdse vormgeving en de gunstige prijs. “De voetplaat van de Pelican wordt onder maaiveld geplaatst en zorgt daarmee voor extra stabiliteit.”  

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat.

Neem voor meer informatie over de Easylift+ contact op met de afdeling verkoop via info@velopa.com of tel. 071-541 0321


 

archief