Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Berichten Oktober

 • gepubliceerd op 8 oktober 2011
  Persbericht2
  VelopA-Citystyle en ProRail hebben een overeenkomst gesloten voor de levering van het dubbellaagse fietsparkeersysteem Easylift+. In de komende jaren levert en plaatst VelopA-Citystyle ongeveer tweederde van tienduizenden nieuw benodigde fietsplaatsen bij treinstations in Nederland. Deze uitbreiding maakt onderdeel uit van het project ‘Ruimte voor de Fiets’, waarmee ProRail in 1999 gestart is. Easylift+ combineert functionaliteit met gebruiksgemak en design en verdubbelt de beschikbare fietsparkeercapaciteit.
  Lees Meer Lees Minder

  Connect+

  De eerste levering omvat de plaatsing van circa 3.700 fietsplaatsen bij het station in Alkmaar. Dit project is eind zomer 2011 gereed. Dubbellaagse fietsparkeersystemen worden al sinds 2001 toegepast bij bewaakte fietsenstallingen. Sinds kort kiest ProRail ervoor deze etagerekken ook in de openbare ruimte te plaatsen. Het grote voordeel is dat de beschikbare fietsparkeercapaciteit in een keer verdubbelt, zodat de beperkte ruimte rondom de stations optimaal benut wordt. Veilig en gebruiksvriendelijk Michel Middendorp, verkoopdirecteur internationaal van VelopA-Citystyle, is trots op de gewonnen aanbesteding en het afgesloten contract. “Tot voor kort waren wij ervan overtuigd dat een fietslift of Velovator het enige gebruiksvriendelijke dubbellaagse fietsparkeersysteem was. Met de Easylift heeft VelopA-Citystyle een etagerek gevonden dat zowel veilig als gebruiksvriendelijk is. Dankzij de doorontwikkeling tot de sterk verbeterde Easylift+ voldoet het systeem nu ook aan het strenge Programma van Eisen (PvE) van ProRail.” Red Dot Design Award en Dutch Design Award De Easylift+ is recent onderscheiden met de prestigieuze Red Dot Design Award, in de categorie productontwerp. Red Dot is een van de meest gerenommeerde internationale onderscheidingen voor producten en productontwerp. De Easylift+ viel op door de hoge kwaliteit van het open ontwerp dat eenvoudig toegankelijk is voor zowel de gebruikers als de hedendaagse fiets. Het systeem is instinctief in gebruik en dankzij het robuuste ontwerp kan het ook onbewaakt buiten geplaatst worden. Easylift+ is zowel verkrijgbaar in een enkelzijdige als dubbelzijdige module met verschillende aantallen fietsplaatsen. Dat industrieel design ook functioneel mooi kan zijn, is reden voor de recente nominatie in de categorie Beste Professioneel Product van de Dutch Design Awards 2011. Dutch Design Awards zijn internationaal gerenommeerde prijzen die jaarlijks door een vakjury worden uitgereikt voor het beste op het gebied van Nederlands design. Dit jaar zijn er 45 finalisten, de uitreikingen zijn op 22 oktober in Eindhoven. VelopA-Citystyle VelopA-Citystyle is marktleider in de Benelux en gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. ================================ Noot voor de redactie: Neem voor meer informatie contact op met VelopA-Citystyle, Joanna Koltunska, tel. (071) 541 03 21, email: jkoltunska@velopa.com.
 • gepubliceerd op 3 oktober 2011
  visual3
  Populaire Scala boombeschermingslijn uitgebreid met fietsleunhek en geleidehek
  Stijlvol inrichten van de buitenruimte
  Lees Meer Lees Minder

  Scala serie uniek door stijlvolle vormgeving
  Dankzij de stijlvolle vormgeving sluit de Scala serie naadloos aan bij de hedendaagse architectonische ontwikkelingen. De boombeschermingslijn, geleide- en fietsleunhekken passen perfect in een moderne buitenruimte. In combinatie toegepast brengt Scala rust en eenheid in het straatbeeld. Bovendien laat het Scala assortiment zien dat kwaliteit en vormgeving wel degelijk kunnen samengaan met een zeer gunstige prijs. Daarmee is het bijzonder geschikt voor toepassing in grootschalige projecten.

  Qua vormgeving lijken de fietsleun- en geleidehekken sterk op elkaar. Het onderscheid zit met name in de afmetingen die zijn afgestemd op het gebruik, namelijk het stallen van fietsen of het markeren van de buitenruimte.
   
  Scala fietsleunhek
  Dit unieke fietsleunhek blinkt uit door zijn grote gebruiksgemak, eenvoudige montage en is geschikt voor bijna iedere fiets. De basic vormgeving maakt niet alleen het parkeren veilig en gemakkelijk, maar zorgt tegelijkertijd dat er rust in het straatbeeld ontstaat. Alle fietsen staan netjes opgelijnd.
   
  Het hek is in twee modellen verkrijgbaar, voor plaatsing op het maaiveld of fundatie onder het maaiveld met een breedte van 600, 900 en 1200 mm. VelopA-Citystyle levert het fietsenrek in RVS of staal en in nagenoeg iedere denkbare kleur.
   
  Het Scala fietsleunhek is er vanaf € 66,- excl. BTW.
   
  Scala geleidehek
  Het geleidehek is het ideale instrument om in een stad grenzen en functies aan te geven. Het kan worden ingezet als hekwerk, voetgangerssluis of afscheiding voor parkeerhavens, oversteekplaatsen of groenstroken. Door twee poten op één betonvoet te monteren, kunnen de Scala geleidehekken aaneengesloten worden geplaatst, waardoor een dichte afscheiding ontstaat. Ook het maken van hoeken behoort tot de mogelijkheden.
   
  VelopA-Citystyle levert het hek met of zonder dwarsstang, voor plaatsing op of onder het maaiveld met een breedte van 1000, 1200, 1500 of 2000 mm. In RVS of stalen uitvoering kan het in vrijwel iedere kleur worden geleverd.
   
  Het Scala geleidehek is er vanaf € 87,- excl. BTW.
   
  VelopA-Citystyle
  VelopA-Citystyle is marktleider in de Benelux en gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes. Het bedrijf is een leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.com.

archief