Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

NIEUW: Scala Fietsleun- en geleidehek

gepubliceerd op 3-10-2011 0:00:00
visual3
Populaire Scala boombeschermingslijn uitgebreid met fietsleunhek en geleidehek
Stijlvol inrichten van de buitenruimte

Scala serie uniek door stijlvolle vormgeving
Dankzij de stijlvolle vormgeving sluit de Scala serie naadloos aan bij de hedendaagse architectonische ontwikkelingen. De boombeschermingslijn, geleide- en fietsleunhekken passen perfect in een moderne buitenruimte. In combinatie toegepast brengt Scala rust en eenheid in het straatbeeld. Bovendien laat het Scala assortiment zien dat kwaliteit en vormgeving wel degelijk kunnen samengaan met een zeer gunstige prijs. Daarmee is het bijzonder geschikt voor toepassing in grootschalige projecten.

Qua vormgeving lijken de fietsleun- en geleidehekken sterk op elkaar. Het onderscheid zit met name in de afmetingen die zijn afgestemd op het gebruik, namelijk het stallen van fietsen of het markeren van de buitenruimte.
 
Scala fietsleunhek
Dit unieke fietsleunhek blinkt uit door zijn grote gebruiksgemak, eenvoudige montage en is geschikt voor bijna iedere fiets. De basic vormgeving maakt niet alleen het parkeren veilig en gemakkelijk, maar zorgt tegelijkertijd dat er rust in het straatbeeld ontstaat. Alle fietsen staan netjes opgelijnd.
 
Het hek is in twee modellen verkrijgbaar, voor plaatsing op het maaiveld of fundatie onder het maaiveld met een breedte van 600, 900 en 1200 mm. VelopA-Citystyle levert het fietsenrek in RVS of staal en in nagenoeg iedere denkbare kleur.
 
Het Scala fietsleunhek is er vanaf € 66,- excl. BTW.
 
Scala geleidehek
Het geleidehek is het ideale instrument om in een stad grenzen en functies aan te geven. Het kan worden ingezet als hekwerk, voetgangerssluis of afscheiding voor parkeerhavens, oversteekplaatsen of groenstroken. Door twee poten op één betonvoet te monteren, kunnen de Scala geleidehekken aaneengesloten worden geplaatst, waardoor een dichte afscheiding ontstaat. Ook het maken van hoeken behoort tot de mogelijkheden.
 
VelopA-Citystyle levert het hek met of zonder dwarsstang, voor plaatsing op of onder het maaiveld met een breedte van 1000, 1200, 1500 of 2000 mm. In RVS of stalen uitvoering kan het in vrijwel iedere kleur worden geleverd.
 
Het Scala geleidehek is er vanaf € 87,- excl. BTW.
 
VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is marktleider in de Benelux en gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes. Het bedrijf is een leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.com.

archief