Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

September

 • gepubliceerd op 29 september 2011
  VelopA-Citystyle is als expert gevraagd mee te denken in de werkgroep Fietsparkeer Capaciteit bij de herontwikkeling van de Spoorzone in Delft.
  “We zijn blij dat we in staat gesteld worden om al in zo’n vroegtijdig stadium mee te denken met de klant. Op deze manier kunnen we met onze knowhow van fietsparkeren bijdragen aan het succes van het project.” Aldus Berry van den Ende van VelopA-Citystyle.
  Lees Meer Lees Minder

  Het project Spoorzone Delft is onder de titel ‘samen op weg naar een nieuwe bestemming’ bezig met een integrale herontwikkeling van het spoorzonegebied in Delft. Het project omvat o.a. een spoortunnel met ondergronds station, parkeerfaciliteiten, een nieuw stadskantoor, woningen en kantoren, een stadspark en waterpartijen. VelopA-Citystyle is ingeschakeld om binnen de werkgroep Fietsparkeer Capaciteit een bijdrage te leveren.

  Bekijk hier meer informatie over het project.

 • gepubliceerd op 1 september 2011
  Het aantal scootmobiel gebruikers is de laatste jaren gegroeid. Hierdoor is ook dringende behoefte ontstaan aan scootmobiel stallingen bij appartamenten-complexen. Wooningbouwcorporatie Staedion in Den Haag heeft een oplossing voor dit probleem gevonden door op diverse locaties de Meccado scootmobiel stallingen van VelopA-Citystyle toe te passen.
  Lees Meer Lees Minder

  De Meccado is door zijn gebruiksvriendelijkheid en het modulaire systeem zeer geschikt voor deze toepassing. In deze Meccado stallingen zijn persoonsgebonden plekken gecreëerd; iedere eigenaar van een scootmobiel heeft een eigen deur. Binnen in de Meccado zitten geen tussenwanden wat in- en uitstappen vergemakkelijkt. Deze veilige en comfortabele stalling voorkomt diefstal en zorgt ervoor dat scootmobielen geen obstakel meer vormen in entreehallen en rondom gebouwen.

  Dankzij het gepatenteerde montagesysteem is de Meccado scootmobiel stalling ook eenvoudig te plaatsen en naderhand eventueel uit te breiden.
  Al met al biedt de Meccado, door zijn grote flexibiliteit, talloze mogelijkheden.

  Interessante links
  Meer informatie over de Meccado en zijn andere toepassingen
  Meer referentieprojecten

archief