Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

februari

 • gepubliceerd op 23 februari 2012
  VelopA heeft een nieuwe website. We hebben de website helemaal opnieuw ingericht om beter aan te sluiten bij de wensen van onze relaties anno 2012. De nieuwe website biedt meer inspiratie, volledige informatie en zorgt dat u snel kan bestellen. Bekijk het filmpje voor een korte rondleiding door de site.

  Lees Meer Lees Minder

  De nieuwe website is live, maar we blijven hem verbeteren. Zo zullen we gaan zorgen dat er steeds meer producten online te bestellen zijn en er meer inspirerende referentieprojecten komen. Heeft u zelf tips ter verbetering? Laat het ons dan weten via info@velopa.com.

 • gepubliceerd op 10 februari 2012
  hnflogo_banner
  In een land met 13 miljoen fietsers en ruim 18 miljoen fietsen kun je met recht zeggen dat Heel Nederland Fietst.
  Lees Meer Lees Minder

  In een land met 13 miljoen fietsers en ruim 18 miljoen fietsen kun je met recht zeggen dat Heel Nederland Fietst.
  Maar wist u dat 50% van de autoritten korter is dan 7,5 kilometer? Dat is nog geen half uurtje fietsen. Fietsen is snel, goedkoop, prettig voor het milieu en je lijf knapt er ook van op. Daarom zijn het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) en de Fietsersbond de campagne Heel Nederland Fietst gestart. Om iedereen te laten zien dat je elke dag de fiets kunt pakken, in plaats van alleen in het weekend.

  Bekijk de website

 • gepubliceerd op 8 februari 2012
  Velogic
  Lees Meer Lees Minder
  VelopA, VConsyst, Velomove, Bikedispenser en Accell Groep zijn voornemens hun krachten te bundelen om deze automatische systemen in de Europese markt op een hoger niveau te brengen. Onder de nieuwe naam Velogic wordt de kennis en ervaring op het gebied van fiets ontwerp, software & elektronica, fietsparkeren, automatische fietsuitgifte en beheer & onderhoud samengebracht. Naast bestaande oplossingen wordt er verder geïnvesteerd in automatische systemen voor verhuur, parkeren en beheren van fietsen.

  Velogic ziet een toenemende belangstelling voor de integratie van de fiets in de mobiliteitsketen, het toepassen van software en elektronica en het vergaren van fietsdata. Met de kennis van de samenwerkende partijen op dit gebied biedt Velogic een integrale oplossing. Naast producten als de elektronische fietssloten, fietsoplaadpunten, fiets detectie, communicerende fiets, automatische fietskluizen, Bikedispensers, bedrijfsfiets systemen en Public Bike Sharing is er ook een modern back office (software)systeem ontwikkeld voor fietsverhuur en fietsparkeren. 
   “met deze combinatie van bedrijven is het mogelijk om de fiets als onderdeel van de mobiliteitsketen de rol te geven die het verdient. Velogic is in staat om de wensen van overheden, Openbaar Vervoer, instellingen en bedrijven te vertalen naar oplossingen die werken.”

  Website: www.velogic.nlinfo@velogic.nl
  Contact: Bart Zwager of Hans Schreuder, 088-0121288.

archief