Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: De juiste fietsenstalling op de juiste plek

gepubliceerd op 20-7-2012 12:06:00
WhitepaperFietsparkerenNLvoorkant
Whitepaper biedt oplossingen per locatie en voorbeelden uit de praktijk

Er zijn vele oplossingen denkbaar voor het parkeren van fietsen. De kunst is om de oplossing te kiezen die het beste aansluit bij een specifieke locatie. VelopA-Citystyle heeft een whitepaper uitgegeven waarin de meest geschikte oplossingen per locatietype worden aangedragen.

Oplossingen per locatietype
Verschillende typen locaties, zoals centrum, een ziekenhuis, een bedrijventerrein of een school stellen specifieke eisen aan fietsenstallingen. Vragen zoals “Hoeveel fietsers komen naar de locatie?”, “Blijven ze lang of kort?” en “Ligt de nadruk op gemak of juist op veiligheid?” spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een oplossing. In de whitepaper worden aan de hand van deze en andere eisen de beste oplossingen per locatietype overzichtelijk weergegeven.

Succesvol fietsen stallen
Met de juiste fietsenstalling op de juiste plek is het makkelijker de fietser te verleiden er echt gebruik van te maken. Zo lukt het ook beter om fietsgebruik te stimuleren en het fietsparkeren te handhaven. De praktijkvoorbeelden in de whitepaper bevestigen dit.

Meer weten?
De whitepaper is eenvoudig en gratis te downloaden op www.velopa.nl/documentatie.

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.nl.

_________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met VelopA-Citystyle, Joanna Koltunska, tel. (071) 541 03 21, email: jkoltunska@velopa.com.

archief