Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 29 juni 2012
  Klik hier om de VelopA-Citystyle nieuwsbrief van Juni te bekijken.

  Onderwerpen:
  • Taverna: vanaf nu verkrijgbaar!
  • Uw maatwerkproject van A tot Z geregeld
  • Whitepaper Zorginstellingen en Fietsparkeren
  • Hoe maakt u buitenruimte toegankelijk voor ouderen?
  • ... en meer!

  Aanmelden kan hier.
 • gepubliceerd op 25 juni 2012
  De instellingsterreinen van Pro Persona zijn zo uitgestrekt dat medewerkers zich graag per fiets over de locatie verplaatsen. Veel fietsbewegingen betekent ook fietsparkeerbehoeftes verspreid over de terreinen. Aan de fietsenstallingen worden bovendien extra eisen gesteld gezien de cliëntengroep van Pro Persona.

  Lees meer over dit project.
 • gepubliceerd op 22 juni 2012
  Taverna; fietsenrek, oplaadpunt en reclame-uiting in één
  De oplossing voor het stallen en opladen van de (elektrische) fiets.

  Lees Meer Lees Minder

  PERSBERICHT

  Leiderdorp, juni 2012

  Taverna; fietsenrek, oplaadpunt en reclame-uiting in één

  De oplossing voor het stallen en opladen van de (elektrische) fiets

  VelopA-Citystyle introduceert deze zomer de Taverna; fietsenrek, oplaadpunt en reclame-uiting in één. Met de Taverna kunnen (elektrische) fietsen veilig worden gestald en opgeladen. Het product biedt de oplossing voor rustpunten langs fietsroutes en voor bedrijven die het gebruik van de (elektrische) fiets willen ondersteunen.

  De oplossing voor (elektrische) fiets
  Het gebruik van de elektrische fiets groeit. “Reeds 15% van alle verkochte fietsen is met trapondersteuning. Hiermee groeit ook de behoefte om de fietsen op te laden. Bijvoorbeeld bij horecagelegenheden of andere recreatiebedrijven. En ook bij werkgevers die het gebruik van de (elektrische) fiets door medewerkers en bezoekers willen stimuleren”,” aldus Michel Middendorp, verkoopdirecteur VelopA-Citystyle.

  De Taverna is speciaal ontwikkeld voor het stallen van elektrische fietsen maar is zondermeer ook geschikt voor stadsfietsen, hybridefietsen, racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen. In het vorkleunsysteem kunnen zes fietsen worden gestald. Het systeem is doorkoppelbaar. De afsluitbare kluisjes van de Taverna bieden voldoende ruimte voor het opbergen van de acculader en accu. Voorzien van eigen reclame is de Taverna ook een krachtige communicatie-uiting.

  VelopA-Citystyle
  VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.com.

  Fotobijschrift:

  Foto Taverna: De Taverna biedt de oplossing voor het stallen en opladen van de (elektrische) fiets.

  Noot voor de redactie:

  Neem voor meer informatie contact op met VelopA-Citystyle, Joanna Koltunska, tel. (071) 541 03 21, email: jkoltunska@velopa.com.

  __________________________________________________________________________________

  Klik hier voor meer informatie over de Taverna.
 • gepubliceerd op 5 juni 2012
  In januari 2012 is het UMCG gestart met een stallingsbeleid. Het doel is dat mensen de fietsen in de rekken plaatsen. Het terrein van het ziekenhuis moet namelijk veilig, toegankelijk en netjes zijn. Fietsen op de stoep horen daar niet bij. Genoeg fietsenrekken wel.
  Lees meer over dit project.

Uitgelicht

blokplaatje1
blokplaatje2

archief