Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Nu verkrijgbaar: Taverna

gepubliceerd op 22-6-2012 9:49:00
Taverna; fietsenrek, oplaadpunt en reclame-uiting in één
De oplossing voor het stallen en opladen van de (elektrische) fiets.

PERSBERICHT

Leiderdorp, juni 2012

Taverna; fietsenrek, oplaadpunt en reclame-uiting in één

De oplossing voor het stallen en opladen van de (elektrische) fiets

VelopA-Citystyle introduceert deze zomer de Taverna; fietsenrek, oplaadpunt en reclame-uiting in één. Met de Taverna kunnen (elektrische) fietsen veilig worden gestald en opgeladen. Het product biedt de oplossing voor rustpunten langs fietsroutes en voor bedrijven die het gebruik van de (elektrische) fiets willen ondersteunen.

De oplossing voor (elektrische) fiets
Het gebruik van de elektrische fiets groeit. “Reeds 15% van alle verkochte fietsen is met trapondersteuning. Hiermee groeit ook de behoefte om de fietsen op te laden. Bijvoorbeeld bij horecagelegenheden of andere recreatiebedrijven. En ook bij werkgevers die het gebruik van de (elektrische) fiets door medewerkers en bezoekers willen stimuleren”,” aldus Michel Middendorp, verkoopdirecteur VelopA-Citystyle.

De Taverna is speciaal ontwikkeld voor het stallen van elektrische fietsen maar is zondermeer ook geschikt voor stadsfietsen, hybridefietsen, racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen. In het vorkleunsysteem kunnen zes fietsen worden gestald. Het systeem is doorkoppelbaar. De afsluitbare kluisjes van de Taverna bieden voldoende ruimte voor het opbergen van de acculader en accu. Voorzien van eigen reclame is de Taverna ook een krachtige communicatie-uiting.

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.com.

Fotobijschrift:

Foto Taverna: De Taverna biedt de oplossing voor het stallen en opladen van de (elektrische) fiets.

Noot voor de redactie:

Neem voor meer informatie contact op met VelopA-Citystyle, Joanna Koltunska, tel. (071) 541 03 21, email: jkoltunska@velopa.com.

__________________________________________________________________________________

Klik hier voor meer informatie over de Taverna.

archief