Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 26 november 2012
  bankmetkleurstreepjes
  Op een verzorgingsplaats langs de A50 is vorig jaar een bijzonder kunstwerk gerealiseerd. Het kunstwerk bestaat uit een grafisch ontwerp waarbij de weg en regio informatie is verwerkt in de Resto Combi picknicksets van VelopA-Citystyle.
  Lees Meer Lees Minder

  Woensdag 24 oktober j.l. hebben grafisch designer Pier Taylor en beeldend kunstenaar Marcel Smink de prestigieuze 'red dot design award' voor deze originele informatievoorziening in ontvangst genomen.
  Het grafische ontwerp is gehonoreerd als 'best of best' in zijn categorie. De Resto Combi picknicksets vormen samen met het kunstwerk 'shadows of son heath' onderdeel van het door Marcel Smink i.s.m. Rijkswaterstaat ontwikkelde inrichtingsplan voor de verzorgingsplaats Sonse Heide op de A50. De verzorgingsplaats Sonse Heide is het eerste gerealiseerde kunstwerk in een reeks van vier en is geïnitieerd door de 'stichting kunst aan de A50'.

  VelopA-Citystyle is trots dat haar Resto Combi picknicksets een belangrijk onderdeel vormen in dit bijzondere kunstproject en feliciteert Pier Taylor en Marcel Smink met het winnen van de prestigieuze red dot design award!

  Meer informatie over de Resto Combi pickinicksets

 • gepubliceerd op 2 november 2012
  Klik hier om de VelopA-Citystyle nieuwsbrief van November te bekijken.

  Onderwerpen:
  • Nieuwe mogelijkheden met de Easylift+
  • GIO Erkenning voor Taverna
  • Experiment met fietsen stallen op kleur
  • Palen opbergen onder maaiveld
  • Whitepaper Fietsparkeren voor het Onderwijs
  • ... en meer!

  Aanmelden kan hier.
  Lees Meer Lees Minder

   

 • gepubliceerd op 29 oktober 2012
  dvm2012nllogodatumlocatieklein
  Kom naar de Dag van Verkeer en Mobiliteit 2012! Het grootste en enige Nederlandse verkeersevenement waar verkeersprofessionals elkaar op één dag ontmoeten. Onmisbaar als u bij de overheid werkt (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid) of in het bedrijfsleven en verkeer en/of mobiliteit uw werkveld is.

  VelopA-Citystyle is ook dit jaar aanwezig met een stand. We hopen u te mogen ontmoeten op onze stand!

  Registreer gratis online

Uitgelicht

blokplaatje1
blokplaatje2

archief