Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Bijzondere kunst op Resto Combi picknicksets

gepubliceerd op 26-11-2012 12:27:00
bankmetkleurstreepjes
Op een verzorgingsplaats langs de A50 is vorig jaar een bijzonder kunstwerk gerealiseerd. Het kunstwerk bestaat uit een grafisch ontwerp waarbij de weg en regio informatie is verwerkt in de Resto Combi picknicksets van VelopA-Citystyle.

Woensdag 24 oktober j.l. hebben grafisch designer Pier Taylor en beeldend kunstenaar Marcel Smink de prestigieuze 'red dot design award' voor deze originele informatievoorziening in ontvangst genomen.
Het grafische ontwerp is gehonoreerd als 'best of best' in zijn categorie. De Resto Combi picknicksets vormen samen met het kunstwerk 'shadows of son heath' onderdeel van het door Marcel Smink i.s.m. Rijkswaterstaat ontwikkelde inrichtingsplan voor de verzorgingsplaats Sonse Heide op de A50. De verzorgingsplaats Sonse Heide is het eerste gerealiseerde kunstwerk in een reeks van vier en is geïnitieerd door de 'stichting kunst aan de A50'.

VelopA-Citystyle is trots dat haar Resto Combi picknicksets een belangrijk onderdeel vormen in dit bijzondere kunstproject en feliciteert Pier Taylor en Marcel Smink met het winnen van de prestigieuze red dot design award!

Meer informatie over de Resto Combi pickinicksets

archief