Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: Erkenning GIO voor Taverna

gepubliceerd op 26-10-2012 10:44:00
Taverna_1
Leiderdorp, 26 oktober 2012

De Taverna van VelopA-Citystyle is bekroond met de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO). De inzending werd door onafhankelijke vakjury beoordeeld in de categorie Professionele producten en uitgereikt tijdens de Dutch Design Week.


Taverna
De Taverna, ontworpen door Feiko Withagen van VelopA, is een fietsenrek, oplaadpunt en reclame-uiting in één. Het product biedt de oplossing voor het stallen en opladen van de (elektrische) fiets en is speciaal ontwikkeld voor plaatsing langs fietsroutes, bij horecagelegenheden, recreatiebedrijven en bij bedrijven die het gebruik van de (elektrische) fiets willen ondersteunen. In het geïntegreerde kluisje kan de acculader en accu worden opgeborgen. Voorzien van eigen reclame is de Taverna ook een krachtige communicatie-uiting.

GIO Erkenning
De GIO Erkenning is de enige prijs in ons land die het vakmanschap van ontwerper en opdrachtgever honoreert. Om voor dit keurmerk voor Goed Industrieel Ontwerp in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit, originaliteit, respect en gebruikswaarde zijn van even groot belang. Taverna voldeed volgens de jury ruimschoots aan deze criteria.

De GIO Erkenningen zijn op woensdag 24 oktober, midden in de Dutch Design Week, uitgereikt tijdens een dinnershow in Eindhoven.

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat.

VelopA heeft tijdens de afgelopen jaren al eerder een GIO erkenning ontvangen voor de TuliP fietsstandaard, de Plectrum fietskluis, de multifunctionele sportkooi Omnistadium, de Easylift+ dubbellaags fietsparkeersysteem en het Mohican voetbalpaaltje.

Meer informatie over de Taverna. 

archief