Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: Nieuwe mogelijkheden Easylift+

gepubliceerd op 29-10-2012 17:27:00
Easylift15
Leiderdorp, oktober 2012

VelopA-Citystyle realiseert een upgrade van het dubbellaags fietsparkeersysteem Easylift+. Het assortiment van het bekende etagerek is sterk uitgebreid om nog verder aan te sluiten bij de behoeftes. Het resultaat is nog meer fietsen per m², meer parkeergemak, minder wildparkeerders, nieuwe kleuropties en extra bescherming tegen fietsdiefstal.

Nog meer fietsen per oppervlakte
Het leveringsprogramma van de Easylift+ is uitgebreid met een aantal modules om meer mogelijkheden te bieden bij het indelen van de beschikbare ruimte. Op de bovenste etage van de dubbelzijdige Easylift+ kan vanaf heden ook een extra fietsplaats worden gerealiseerd. Zo kunnen binnen dit compacte systeem nog meer fietsplaatsen worden gecreëerd en wordt de ruimte optimaal benut.

Meer parkeergemak, minder wildparkeerders
Omdat fietsen steeds breder worden biedt VelopA-Citystyle de Easylift+ naast de hart op hart-afstand 37,5 cm ook met HoH van 40 cm. Dankzij de extra ruimte kunnen ook moderne fietsen makkelijker in het rek worden gezet en wordt het wildparkeren voorkomen.

Extra bescherming tegen fietsdiefstal
De Easylift+ is vanaf nu - naast de standaard aanbindvoorziening - ook leverbaar met een extra aanbindbeugel, die optimale bescherming tegen fietsdiefstal biedt.

Nieuwe kleuropties
De onderdelen van de Easylift+ kunnen voortaan in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Dit biedt talloze mogelijkheden, bijvoorbeeld om gangpaden van elkaar te onderscheiden, zodat fietsers hun fiets makkelijker terug kunnen vinden.

In de praktijk bewezen
De Easylift+ heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen. VelopA-Citystyle heeft in de afgelopen twee jaar tienduizenden Easylift+ etagerekken geplaatst op verschillende locaties, waaronder treinstations, zorg- en onderwijsinstellingen. 

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.nl.

Fotobijschrift:
Foto Easylift+: Dankzij de extra fietsplaats van de Easylift+ wordt de beschikbare ruimte optimaal benut.
__________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met VelopA-Citystyle, Joanna Koltunska, tel. (071) 541 03 21, email: jkoltunska@velopa.com.

Meer informatie over de Easylift+

archief