Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: FietsParKeur voor Easylift+

gepubliceerd op 21-6-2013 11:20:00
HoofdbeeldAlkmaarCS
Leiderdorp, juni 2013

FietsParKeur voor Easylift+

Het Easylift+ dubbellaags fietsparkeersysteem van VelopA-Citystyle is onlangs bekroond met het keurmerk FietsParKeur. Het systeem voldoet aan hoge kwaliteitseisen van de norm FietsParKeur voor meerlaags fietsparkeren. Het brede eisenpakket bestaat uit onder andere eisen rondom stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, sterkte en duurzaamheid.

Meest gebruiksvriendelijke uitvoering met FietsParKeur
Alle uitvoeringen van de Easylift+ met de hart op hart afstand 40 cm tussen de fietsplaatsen hebben het certificaat gekregen. Deze etagerekken zijn het gebruiksvriendelijker dan rekken met minder afstand tussen de fietsplaatsen doordat ze meer ruimte voor de fiets bieden.

Easylift+
De Easylift+ is een geavanceerd dubbellaags fietsparkeersysteem. De fietsen worden boven elkaar gestald waardoor de fietsparkeercapaciteit verdubbelt. Bij het stallen in de bovenste etage helpen geïntegreerde gasveren bij het optillen van de fiets. Een uniek dempsysteem zorgt voor een gecontroleerde “hands-free” daling wanneer de fiets wordt uitgenomen. Zo is ook het stallen op de bovenste etage geen enkel probleem.
Het brede leveringsprogramma van de Easylift+ bestaat uit verschillende modules en h.o.h. afstanden. Met de Easylift+ met h.o.h. afstand 37,5 cm kan de beschikbare ruimte optimaal wordt benut terwijl in de rekken met h.o.h. afstand van 40 cm vrijwel alle soorten fietsen eenvoudig kunnen worden geparkeerd. Meer informatie over de Easylift+.

FietsParKeur
FietsParKeur is de kwaliteitsnorm op het gebied van fietsparkeervoorzieningen. De norm is mede ontwikkeld in samenwerking met de Fietsersbond. De stichting FietsParKeur verleent het keurmerk sinds 1999 aan fabrikanten om de ontwikkeling van goede fietsparkeervoorzieningen te bevorderen. De fietsparkeervoorzieningen worden getest op stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, beschikbare parkeerruimte, veiligheid, diefstalpreventie, sterkte en duurzaamheid.

In de praktijk bewezen
De Easylift+ heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen. VelopA-Citystyle heeft in de afgelopen jaren tienduizenden Easylift+ etagerekken verkocht en geplaatst op verschillende locaties, waaronder treinstations, zorg- en onderwijsinstellingen. 

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van de (semi-)openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.nl.

Fotobijschrift:
Foto Easylift+: De Easylift+ voldoet aan FietsParKeur
_________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met VelopA-Citystyle, Joanna Koltunska, tel. (071) 541 03 21, email: jkoltunska@velopa.com.

archief