Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

2 dagen aan de slag met uw Stad en Ruimte

gepubliceerd op 26-3-2013 9:41:00
Op 17 en 18 april vindt het vakevenement Stad en Ruimte plaats. Met de combinatie van een beursvloer en een inhoudelijk kennis- en inspiratiefestival is het evenement onmisbaar voor organisaties en bedrijven die werkzaam zijn rond het thema 'stad' en zich inzetten voor een leefbare stad.

SenR266

Op beursvloer van 2.000 m2 staan de partijen die ertoe doen in de leefbare stad: leveranciers van producten en diensten, ontwerpers en (landschaps)architecten, belangenorganisaties en overheden. VelopA-Citystyle is tijdens deze toonaangevende beurs aanwezig met een stand en is medeorganisator van het Kennislab Fiets en Mobiliteit. We verwelkomen u graag op beide locaties!

enkagevel

Inspiratie Festival
Uitwisseling van kennis staat centraal tijdens Stad en Ruimte 2013. Gevraagd en ongevraagd. Daarom wordt het Inspiratie Festival georganiseerd. Vol met verschillende events, seminars, kennislabs, ontwerpsessies en rondetafeldiscussies. Alles gaat over de leefbare stad van morgen. Belangrijke thema’s zijn onder meer bottom-up-planologie, duurzaamheid, burgerinitiatieven, jeugd & wijk, smart-grids en financiering. Voor de ongevraagde kennisuitwisseling is er het Stadsplein. Meer informatie over de events? Bekijk het volledige kennisprogramma van Stad en Ruimte.

In het kennislab Fiets & Mobiliteit – dat wordt geinitieerd door VelopA en Falco – staat de fiets centraal. Meer over het kennislab Fiets & Mobiliteit

VelopA-Citystyle
Met onze producten voor de inrichting van de openbare ruimte levert VelopA-Citystyle graag een bijdrage aan uw Stad en Ruimte. Door haar in te richten met mooi en gebruiksvriendelijk straatmeubilair, geavanceerde fietsparkeeroplossingen en overkappingen. Bezoek daarom onze stand! We denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie.

Gratis toegang
We hopen u tijdens Stad en Ruimte te mogen ontmoeten. Schrijf u nu gratis in. Bij voorregistratie is de toegang gratis.

Meer informatie: www.stadenruimte.nl
Datum: 17 & 18 april
Locatie: ENKA Fabriek (Westhal), Doctor Hartogsweg, 6717 Ede
Aanmelden: http://www.stadenruimte.nl/aanmelden.php

archief