Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 20 november 2013
  DSC_8682
  De nieuwe afzetpaal Park-Click is speciaal ontwikkeld voor het afschermen van inritten voor autoverkeer en het reserveren van parkeerplaatsen. Het product is een echte uitblinker op de markt en werd direct bekroond met de prestigieuze erkenning Goed Industrieel Ontwerp.
  Lees Meer Lees Minder


  Meer dan modern vormgegeven en scherp geprijsd
  De sterk reflecterende Park-Click is ook zeer stabiel, uiterst solide én prettig in gebruik. De paal is gemaakt van lichtgewicht aluminium zodat geen roestvorming kan ontstaan.
  De Park-Click is verkrijgbaar in drie versies; afneembaar, neerklapbaar en vast. De neerklapbare uitvoering kan in één soepele beweging worden vergrendeld of neergeklapt. Het unieke vergrendelingsmechanisme zorgt er ook voor dat deze paal altijd goed recht zal staan. De afneembare uitvoering kan eenvoudig worden neergeklapt in het Drop-Box opbergelement. Deze versie is ook voorzien van een breekmoer voor extra veiligheid in geval van een aanrijding.
  Al met al is deze afzetpaal meer dan alleen modern vormgegeven en scherp geprijsd.

  Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO)
  De Park-Click is onlangs erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Om voor het GIO keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van even groot belang. De Park-Click voldeed volgens de jury aan alle criteria. In de afgelopen jaren hebben maar liefst 9 producten deze erkenning mogen ontvangen.

  VelopA-Citystyle
  VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van de (semi-)openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.nl.

  ________________________________________________________________________________
  Noot voor de redactie:
  Neem voor meer informatie contact op met VelopA-Citystyle, Joanna Koltunska, tel. (071) 541 03 21, email: jkoltunska@velopa.com.

  Meer informatie over de Park-Click.

 • gepubliceerd op 19 november 2013
  DSC_06842
  Dé oplossing voor het voorkomen van enkelvoudige fietsongevallen

  VelopA introduceert dit najaar de Re-Flex; een vergevingsgezinde fietspadpaal die enkelvoudige fietsongevallen met paaltjes op fietspaden helpt voorkomen. De Re-Flex is het beste antwoord op alle eisen met betrekking tot deze problematiek. Het product is ook direct bekroond met de erkenning Goed Industrieel Ontwerp.
  Lees Meer Lees Minder


  Re-Flex: opvallend en vergevingsgezind
  Dankzij de LED-verlichting, sterk reflecterende stroken, de juiste afmetingen en in het oog springende kleur valt de paal zeer goed op. Zo wordt de fietser tijdig geattendeerd op de aanwezigheid van een paaltje op het fietspad. Raakt de fietser het paaltje alsnog, dan is de paal “vergevingsgezind”; het flexibele materiaal geeft mee om eventuele verwondingen te voorkomen. Desondanks kan de paal met z’n stalen kern auto’s volledig weren.

  Slimme LED-verlichting
  De volledig ingegoten en waterdichte LED-unit van de Re-Flex wordt gevoed door een solar panel en is daarmee zelfvoorzienend. Doordat de unit maar liefst 8 leds heeft, is de paal vanuit alle richtingen goed zichtbaar. Afhankelijk van de nachtduur en de hoeveelheid opgeslagen energie kiest het systeem het optimale verlichtingsprogramma om de hele nacht te kunnen werken  (volledig branden / knipperen / rechtsom knipperen in de richting van de fietser).

  D
  é oplossing
  Door de Re-Flex fietspadpaal te combineren met de Alerrrt ribbelmarkering en het Drop-Box opbergelement van VelopA-Citystyle ontstaat een ijzersterk wapen in de strijd tegen enkelvoudige ongevallen. De Alerrrt alarmribbels worden voor het paaltje op het fietspad gelegd. De fietser wordt gealarmeerd door de trilling als hij over de Alerrrt fietst en kan zo op tijd uitwijken voor het paaltje. De Re-Flex kan ook worden voorzien van het Drop-Box opbergelement. Zo kan de paal in een handomdraai onder het maaiveld worden opgeborgen en vormt hij nooit een obstakel op het wegdek.

  Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO)
  De Re-Flex is onlangs erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Om voor het GIO keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van even groot belang. De Re-Flex voldeed volgens de jury aan alle criteria.

  De GIO Erkenningen zullen dinsdag 22 oktober worden uitgereikt tijdens een dinnershow in Helmond, Nederland.

  VelopA
  VelopA is gespecialiseerd in de inrichting van de (semi-)openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en speel- en sportvoorzieningen. VelopA staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.nl.

  Fotobijschrift:
  Foto Re-Flex: Dé oplossing voor het voorkomen van enkelvoudige fietsongevallen

  Meer informatie over de Re-Flex.

 • gepubliceerd op 11 november 2013
  dvm2013logoblinker_135x130
  De Dag van Verkeer en Mobiliteit is het grootste en enige Nederlandse verkeersevenement waar verkeersprofessionals elkaar op één dag ontmoeten. Onmisbaar als u bij de overheid werkt (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid) of in het bedrijfsleven en verkeer en/of mobiliteit uw werkveld is.

  VelopA-Citystyle is ook dit jaar aanwezig met een stand. U bent van harte welkom!

  Tijdens de Dag van Verkeer en Mobiliteit verzorgen wij ook een presentatie over cyclehubs en de fiets in de mobiliteitsketen.

  U kunt zich ervoor aanmelden tijdens het registreren voor uw gratis toegangskaart voor de beurs.
 • gepubliceerd op 7 november 2013
  Klik hier om de VelopA-Citystyle nieuwsbrief van November te bekijken.

  Onderwerpen:
  • Voorkom enkelvoudige fietsongevallen
  • Afzetpalen matrix
  • Onderhoud en Reiniging Service voor Easylift+
  • ... en meer!

  Aanmelden kan hier.

Uitgelicht

blokplaatje1
blokplaatje2

archief