Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: VelopA-Citystyle introduceert de Park-Click

gepubliceerd op 20-11-2013 13:51:00
DSC_8682
De nieuwe afzetpaal Park-Click is speciaal ontwikkeld voor het afschermen van inritten voor autoverkeer en het reserveren van parkeerplaatsen. Het product is een echte uitblinker op de markt en werd direct bekroond met de prestigieuze erkenning Goed Industrieel Ontwerp.


Meer dan modern vormgegeven en scherp geprijsd
De sterk reflecterende Park-Click is ook zeer stabiel, uiterst solide én prettig in gebruik. De paal is gemaakt van lichtgewicht aluminium zodat geen roestvorming kan ontstaan.
De Park-Click is verkrijgbaar in drie versies; afneembaar, neerklapbaar en vast. De neerklapbare uitvoering kan in één soepele beweging worden vergrendeld of neergeklapt. Het unieke vergrendelingsmechanisme zorgt er ook voor dat deze paal altijd goed recht zal staan. De afneembare uitvoering kan eenvoudig worden neergeklapt in het Drop-Box opbergelement. Deze versie is ook voorzien van een breekmoer voor extra veiligheid in geval van een aanrijding.
Al met al is deze afzetpaal meer dan alleen modern vormgegeven en scherp geprijsd.

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO)
De Park-Click is onlangs erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Om voor het GIO keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van even groot belang. De Park-Click voldeed volgens de jury aan alle criteria. In de afgelopen jaren hebben maar liefst 9 producten deze erkenning mogen ontvangen.

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van de (semi-)openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.nl.

________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met VelopA-Citystyle, Joanna Koltunska, tel. (071) 541 03 21, email: jkoltunska@velopa.com.

Meer informatie over de Park-Click.

archief