Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 30 oktober 2013
  Onderhoud en reiniging service Easylift
  Easylift+ heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als het meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare dubbellaags fietsparkeersysteem in de markt. Sinds 2011 zijn meer dan 50.000 Easylift+ fietsparkeerplaatsen gerealiseerd die dagelijks naar tevredenheid worden gebruikt op verschillende locaties in binnen- en buitenland.
  Voor een goede werking van de Easylift+ en een optimale bezetting van fietsplaatsen heeft VelopA complete servicepakketten ontwikkeld. Zo kan optimale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van het fietsparkeersysteem gewaarborgd blijven.

  Klik hier voor meer informatie.
 • gepubliceerd op 18 oktober 2013
  AfzetpalenMatrixNL
  Welke afzetpaal is geschikt voor uw situatie?

  De juiste afzetpaal kiezen is vaak niet eenvoudig. De keuze is afhankelijk van verschillende factoren. Wat moet de functie van de paal zijn? Afbakening van voetgangersgebieden? Het reserveren van parkeerplaatsen? Er zijn vele functies te benoemen. En gaat het om een centrumlocatie, een woonwijk, een buitengebied of een bedrijventerrein?

  Om de keuze eenvoudiger te maken heeft VelopA-Citystyle een matrix ontwikkeld waarin geschikte palen per locatietype overzichtelijk worden weergegeven. Zo ziet u in een oogopslag welke oplossingen het beste geschikt zijn voor bijvoorbeeld de geleiding van verkeer in woonwijken of voor het selectief doorlaten van autoverkeer in stadscentra.

  Benieuwd naar onze oplossingen? Download de matrix.
 • gepubliceerd op 16 oktober 2013
  GIO2013VC
  Opnieuw zijn producten van VelopA onderscheiden met een belangrijke erkenning. Vier producten die VelopA in 2013 op de markt heeft gebracht, zijn tijdens de Dutch Design Week erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Om voor het keurmerk voor Goed Industrieel Ontwerp in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van even groot belang.

  De erkenning is toegekend aan de Re-Flex fietspadpaal, de Park-Click afzetpaal, de Alerrrt alarmribbels en de TT Massiv tafeltennistafel. In de afgelopen jaren hebben maar liefst 9 producten deze erkenning mogen ontvangen.
  Lees Meer Lees Minder

  Meer dan design alleen

   “De openbare ruimte verdient mooie producten waar ook goed over nagedacht is. En onze klanten verwachten het ook van ons”, aldus Pieter Cuperus, directeur van VelopA. “Daarom investeren we ook in economisch moeilijke tijden in productontwikkeling.” Feiko Withagen, senior designer bij VelopA sluit zich hier bij aan: “Bij de ontwikkeling van elk nieuw product streven we naar de optimale mix van functionaliteit, gebruiksgemak en design. Het is dan ook erg leuk als de jury daar haar waardering voor uitspreekt door middel van deze erkenning.”

 • gepubliceerd op 7 oktober 2013
  DSC_0431
  De Re-Flex fietspadpaal helpt enkelvoudige fietsongevallen met paaltjes op fietspaden voorkomen. Deze opvallende en flexibele fietspadpaal is het beste antwoord op alle eisen met betrekking tot deze problematiek. Geen enkele andere paal doet dit ook zó goed!

  Meer informatie over de Re-Flex.

  Door de Re-Flex te combineren met de Alerrrt ribbelmarkering
  en het Drop-Box opbergelement ontstaat een ijzersterk wapen in de strijd tegen enkelvoudige ongevallen.
 1. 1
 2. 2

Uitgelicht

blokplaatje1
blokplaatje2

archief