Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Vier VelopA producten erkend als Goed Industrieel Ontwerp

gepubliceerd op 16-10-2013 14:01:00
GIO2013VC
Opnieuw zijn producten van VelopA onderscheiden met een belangrijke erkenning. Vier producten die VelopA in 2013 op de markt heeft gebracht, zijn tijdens de Dutch Design Week erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Om voor het keurmerk voor Goed Industrieel Ontwerp in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van even groot belang.

De erkenning is toegekend aan de Re-Flex fietspadpaal, de Park-Click afzetpaal, de Alerrrt alarmribbels en de TT Massiv tafeltennistafel. In de afgelopen jaren hebben maar liefst 9 producten deze erkenning mogen ontvangen.

Meer dan design alleen

 “De openbare ruimte verdient mooie producten waar ook goed over nagedacht is. En onze klanten verwachten het ook van ons”, aldus Pieter Cuperus, directeur van VelopA. “Daarom investeren we ook in economisch moeilijke tijden in productontwikkeling.” Feiko Withagen, senior designer bij VelopA sluit zich hier bij aan: “Bij de ontwikkeling van elk nieuw product streven we naar de optimale mix van functionaliteit, gebruiksgemak en design. Het is dan ook erg leuk als de jury daar haar waardering voor uitspreekt door middel van deze erkenning.”

archief