Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Nieuwe bankenseries

 • gepubliceerd op 26 november 2014
  Easylift15
  Gespot! Ons dubbellaags fietsparkeersysteem de Easylift+ is te zien in de nieuwste TV commercial van de ‪‎Rabobank‬!
  Lees Meer Lees Minder
  Bekijk de commercial:

 • gepubliceerd op 11 november 2014
  Fietsenstalling_Rotterdam_Centraal_8
  Rotterdam Centraal heeft de Brunel Award 2014 gewonnen in de categorie stationsgebouwen. Rotterdam Centraal is als beste project naar voren gekomen uit vele inzendingen, uit Europa, maar ook uit Japan en de Verenigde Staten.
  De Brunel Awards zijn internationale prijzen voor opdrachtgeverschap in spoorwegarchitectuur en design. De awards worden toegekend op basis van esthetische kwaliteit, klantvriendelijkheid en duurzaamheid in de spoorwegarchitectuur en worden eens in de drie jaar uitgereikt.
  Lees Meer Lees Minder  Rotterdam Centraal is ontworpen door het Team CS, een samenwerkingsverband van Benthem Crouwel Architecten, MVSA Meyer en Van Schooten Architecten en Architectenbureau West 8. Met 110.000 reizigers per dag verwerkt het stationsgebied evenveel reizigers als luchthaven Schiphol. Door de aansluiting op het Europese net van hogesnelheidstreinen (HSL-Zuid) en op de lightrailverbinding RandstadRail is de verwachting dat het aantal reizigers op Rotterdam Centraal in 2025 zal zijn toegenomen tot zo’n 320.000 per dag. Bron: Verkeersnet Het station bergt tevens een grote ondergrondse fietsenstalling, die goed wordt gebruikt. Deze ruime en kleurrijke fietsenstalling is voorzien van het Easylift+ dubbellaags fietsparkeersysteem. Er zijn totaal 5190 fietsparkeerplekken gerealiseerd, waarvan 1430 bewaakt. Vanuit de nieuwe ondergrondse fietsenstalling is er een directe verbinding met het metrostation Rotterdam Centraal en de OV-terminal.

  Meer informatie over dit project.

 • gepubliceerd op 10 november 2014
  Klik hier om de VelopA-Citystyle nieuwsbrief van November te bekijken.

  Onderwerpen:
  • NIEUW: Camino serie
  • NIEUW: Raya
  • NIEUW: Delta bank voor muurbevestiging
  • ... en meer!

  Aanmelden kan hier.
 • gepubliceerd op 3 november 2014
  Rayalattenbank01
  Budgetten staan onder druk en VelopA helpt haar klanten graag om het maximale uit het minimale budget te halen. Daarom introduceren we drie nieuwe bankenseries met ieder een zeer scherpe prijs. Mooie sierlijke en kwalitatieve banken met een prijs per zitplaats van onder de 300 euro. Stuk voor stuk goedkoper dan huidige standaard in de markt.
  Lees Meer Lees Minder

  Raya
  De Raya lattenbank is een stijlvolle bank met een ontspannen zit. Een kwalitatieve en chique bank met een zeer aantrekkelijke prijs. Deze rug-aan-rug uitvoering is ideaal voor grote pleinen of boulevards waar aan twee kanten iets te zien is. De armleuningen, die ook later nog zijn toe te voegen, maken het opstaan en gaan zitten gemakkelijker en voorkomen slapen op de bank. De Raya lattenbank voegt sfeer toe aan uw plein of park.

  Rayahoofdbeeld
  Lees meer 
   Rayadubbelzijdighoofdbeeld
  Lees meer

  Camino serie
  De Camino serie van VelopA was al erg populair in de markt. Door het redesign is de bank eigentijdser geworden zonder zijn typische uitstraling te verliezen. Ook is het ontwerp slimmer geworden, waardoor de banken en tafels voortaan door te koppelen zijn. Met het redesign is ook een kostenreductie gerealiseerd waardoor de bank ook prijstechnisch nog aantrekkelijker wordt.

  CaminoLightstaalmetrugleuning
  Lees meer 
   CaminoLightmetrugleuning
  Lees meer
  CaminoLightstoel
  Lees meer 
   CaminoLightzonderrugleuning
  Lees meer
   CaminoLighttafel
  Lees meer
   CaminoLightsidetable
  Lees meer

  Delta voor muurbevestiging
  De Delta bank zonder rugleuning voor muurbevestiging biedt een comfortabele zitplek langs een muur. Bevestiging aan de muur is ruimtebesparend en maakt het schoonmaken onder de bank makkelijker. De bank is onder andere in een warme houten en in een strakke stalen uitvoering verkrijgbaar. De Delta voor muurbevestiging maakt het bekende Delta bankenfamilie compleet.

  Deltabankmuurbevestiginghoofdbeeld
  Meer over de Delta voor muurbevestiging

archief