Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

VelopA vernieuwd bankenassortiment

gepubliceerd op 3-11-2014 10:59:00
Rayalattenbank01
Budgetten staan onder druk en VelopA helpt haar klanten graag om het maximale uit het minimale budget te halen. Daarom introduceren we drie nieuwe bankenseries met ieder een zeer scherpe prijs. Mooie sierlijke en kwalitatieve banken met een prijs per zitplaats van onder de 300 euro. Stuk voor stuk goedkoper dan huidige standaard in de markt.

Raya
De Raya lattenbank is een stijlvolle bank met een ontspannen zit. Een kwalitatieve en chique bank met een zeer aantrekkelijke prijs. Deze rug-aan-rug uitvoering is ideaal voor grote pleinen of boulevards waar aan twee kanten iets te zien is. De armleuningen, die ook later nog zijn toe te voegen, maken het opstaan en gaan zitten gemakkelijker en voorkomen slapen op de bank. De Raya lattenbank voegt sfeer toe aan uw plein of park.

Rayahoofdbeeld
Lees meer 
 Rayadubbelzijdighoofdbeeld
Lees meer

Camino serie
De Camino serie van VelopA was al erg populair in de markt. Door het redesign is de bank eigentijdser geworden zonder zijn typische uitstraling te verliezen. Ook is het ontwerp slimmer geworden, waardoor de banken en tafels voortaan door te koppelen zijn. Met het redesign is ook een kostenreductie gerealiseerd waardoor de bank ook prijstechnisch nog aantrekkelijker wordt.

CaminoLightstaalmetrugleuning
Lees meer 
 CaminoLightmetrugleuning
Lees meer
CaminoLightstoel
Lees meer 
 CaminoLightzonderrugleuning
Lees meer
 CaminoLighttafel
Lees meer
 CaminoLightsidetable
Lees meer

Delta voor muurbevestiging
De Delta bank zonder rugleuning voor muurbevestiging biedt een comfortabele zitplek langs een muur. Bevestiging aan de muur is ruimtebesparend en maakt het schoonmaken onder de bank makkelijker. De bank is onder andere in een warme houten en in een strakke stalen uitvoering verkrijgbaar. De Delta voor muurbevestiging maakt het bekende Delta bankenfamilie compleet.

Deltabankmuurbevestiginghoofdbeeld
Meer over de Delta voor muurbevestiging

archief