Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

juni

 • gepubliceerd op 16 juni 2016
  Motuparkeerbeugelvoorscootermotorenbakfiets04
  Leiderdorp, juni 2016

  VelopA komt met een oplossing voor het parkeren van bakfietsen, scooters en motoren. De Motu parkeerbeugel met parkeervakmarkering voldoet aan de wensen van beheerders én eindgebruikers.
  Lees Meer Lees Minder

  Parkeerbeugel met parkeervakmarkering
  Bakfietsen, scooters, brommers en motorfietsen staan vaak rommelig geparkeerd op de stoep en kunnen hinder veroorzaken. Dit levert regelmatig gevaarlijke situaties op. De Motu parkeerbeugel met parkeervakmarkering voorkomt dit probleem. Met de Motu is het direct duidelijk waar geparkeerd mag worden. Alle bakfietsen, scooters en motoren staan veilig en netjes op de daarvoor aangewezen plekken.

  Beheerders en eindgebruikers positief
  Voor beheerders en handhavers van de openbare ruimte is deze beugel dé uitkomst. Omdat deze parkeerbeugel zichzelf inklapt, is er voldoende manoeuvreerruimte en vormt hij geen obstakel voor voetgangers en gemeentelijke onderhoudsdiensten. Door zijn standaard afmetingen kan de betonvoet eenvoudig worden aangestraat met 30 x 30 cm tegels.
  “Maar ook de eindgebruikers reageren zeer positief. De Motu is handig met de voet te bedienen. Het zorgt ook voor effectieve diefstalpreventie, omdat het aanbinden door het achterwiel gebeurt” aldus Huib Schrijvers, Sales Director bij VelopA.

  Internationaal toepasbaar
  De eerste Motu’s worden binnenkort in Haarlem en Purmerend geplaatst en andere gemeenten zullen snel  volgen. De Motu is ook geschikt in het buitenland. Door de toenemende mobiliteit kampen ook andere Europese steden met gebrek aan geschikte parkeervoorzieningen voor scooters en motoren.  

  Meer weten?
  Meer informatie over de Motu is te vinden op www.velopa.nl/motu. De Motu is ook online te bestellen in de webshop van VelopA.

  Over VelopA
  VelopA is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen voor bijvoorbeeld gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen en het bedrijfsleven. VelopA staat garant voor optimale kwaliteit, maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.nl.

  Fotobijschrift:
  Motu parkeerbeugel met parkeervakmarkering
  _________________________________________________________________________________
  Noot voor de redactie:
  Neem voor meer informatie contact op met VelopA, Joanna Koltunska, tel. (071) 582 15 23, email: jkoltunska@velopa.com.

 • gepubliceerd op 16 juni 2016
  Zijn Social Media, Marketing & Communicatie dé onderwerpen waar jij al veel van af weet en nog meer van wilt weten? Wil jij een bijdrage leveren aan de inrichting van de woonkamer van onze samenleving? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!
  Lees Meer Lees Minder
  Voor de afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar:

  Stagiair Marketing & Communicatie M/V

  -meewerkstage-

  VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport- & speeltoestellen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

  Wat ga je doen: 
  Je start in augustus of september en je gaat meewerken aan het vermarkten van de diensten en producten van VelopA door:
  • Het opzetten van een marketing & communicatieplan (Nederland, België, Duitsland).
  • De begeleiding bij de totstandkoming van marketing- en communicatiemiddelen.
  • Het bedenken en uitvoeren van campagnes via verschillende online en offline kanalen. 
  • Het bedenken van nieuwe marketingacties voor VelopA.
  • Het up-to-date houden en verrijken van de website.
  • Het organiseren van beurzen en evenementen.
  • Het creëren van content voor social media en de website.

  Wie ben jij?
  • Je bent creatief, commercieel ingesteld, communicatief vaardig en ondernemend.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
  • Je volgt een studie richting Marketing, Communicatie, Commerciële economie of een vergelijkbare richting.
  • Je hebt affiniteit met social media.
  • Je werkt zelfstandige en hebt een proactieve houding.

  Wat biedt VelopA:
  • Een leuke en informele omgeving.
  • Ruimte om je (online) ideeën te presenteren en toe te passen in de praktijk.
  • Een goede stagevergoeding.
  • Een dynamische omgeving.
  Binnen de VelopA is de sfeer open, informeel en sterk design & verkoopgericht. Wij zijn een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en gaan voor de gemeenschappelijke doelstellingen. Dit alles met een passie om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. Eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid staan centraal. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

  Geïnteresseerd? 
  Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan voor 6 juli a.s. jouw CV met een sollicitatiebrief waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Laura de Nijs. 

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


archief