Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Uitslag prijsvraag Het Kekke Rek 2016

gepubliceerd op 22-3-2016 15:46:00
De Fietskaart van Bob Vroegh in productie bij VelopA
De komende 99 dagen zullen zes ontwerpen van fietsenrekken worden gerealiseerd. Juryvoorzitter gedeputeerde Jan Markink maakte dit 28 januari bekend tijdens de kick off van de 99 dagen campagne van de Giro d’Italia.
Nog voor de Big Start van de Giro Gelderland zullen de vier winnende ontwerpers hun idee werkelijkheid zien worden. Na de Giro zullen de rekken een permanente plek krijgen in de drie startsteden Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

De 6 winnende ontwerpen
• De Fietskaart van Bob Vroegh (afgebeeld, in productie bij VelopA)
• Hekwerken van Martijn Schoots
• 200% van Martijn Schoots
• Altijd Onderweg van Martijn Schoots
• Fiets van Iris van der Rest
• T-reks van Tjeerd Bloothoofd

Jury
De jury heeft eerst uit de 44 inzendingen de 9 origineelste en creatiefste geselecteerd. De inzendingen waren gecodeerd zodat de jury niet wist van wie welke inzending was. Daarna zijn deze 9 ontwerpen beoordeeld op functionaliteit en maakbaarheid.

Expositie
Vanaf zaterdag 30 januari zijn de ontwerpen te zien in LEV Cycling Café, Koningsstraat 26a in Arnhem. Iedereen is daar welkom. Naast de ontwerpen van het Kekke Rek is daar ook de tandem te zien waarmee Bernard Leene en Daan van Dijk goud pakten tijdens de Olympische Spelen in Amsterdam in 1928.

Meer informatie over de prijsvraag is te vinden op www.hetkekkerek.nl. Meer informatie over de Giro Gelderland is te vinden op www.GiroGelderland.nl. Het Kekke Rek is nu ook op Facebook https://www.facebook.com/hetkekkerek/

archief