Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: VelopA preferred supplier ProRail

gepubliceerd op 27-5-2016 7:58:00
Easylift Premium dubbellaags fietsparkeersysteem
Leiderdorp, mei 2016

VelopA is voor de komende 5 jaar wederom preferred supplier van ProRail met haar dubbellaags fietsparkeersysteem. VelopA voldeed aan de strenge eisen van ProRail, waaronder het FietsParKeur kenmerk. Doorslaggevend om als winnaar van de aanbesteding uit de bus te komen, was echter de gunstige prijs-kwaliteit verhouding van nieuwe model genaamd CapaCITY. Hierdoor mag VelopA de komende jaren 70% van de benodigde stallingen leveren en blijft het marktleider op het fietsparkeren.
Folkert Piersma, projectmanager van ProRail geeft aan content te zijn met de voortzetting van de samenwerking met de huidige partners, waarbij ProRail verzekerd is van een kwalitatieve oplossing tegen een sterk competitieve prijs. Marieke Zwaneveld, contractmanager bij ProRail, deelt deze mening: “Ik ben verheugd met de continuering van de plezierige, open en transparante samenwerking”.

Introductie nieuwe generatie dubbellaags fietsparkeren
Naast de introductie van de CapaCITY introduceert VelopA-Citystyle ook de Easylift Premium. Zonder twijfel zijn beide systemen de meest ruimte efficiënte systemen voor compact fietsparkeren op de markt.

Easylift Premium en CapaCITY
De Easylift Premium is de opvolger van de bekende Easylift+. Hij heeft een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding en is uitermate gebruiksvriendelijk. De CapaCITY is het meest ruimte efficiënte etagerek met de laagste prijs. Daarnaast zijn beide types makkelijk te verplaatsen en koppelbaar, waardoor er geen verlies is van fietsplekken. Beide fietsparkeersystemen zijn te verkrijgen met de hart op hart afstand 37,5 cm en 40 cm. 

VelopA-Citystyle
VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen voor bijvoorbeeld gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen en het bedrijfsleven. VelopA-Citystyle staat garant optimale kwaliteit, maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.nl.

archief