Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 13 oktober 2016
  Ben jij dé gesprekspartner voor onze klant?
  Wil jij een bijdrage leveren aan de inrichting van de woonkamer van onze samenleving? Zoek je een uitdagende functie in een dynamische organisatie? Dan hebben wij dé baan voor jou!

  Lees Meer Lees Minder

  VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport- & speeltoestellen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

  Voor de afdeling Bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar:

  Commercieel Medewerker Klantenservice M/V
  Fulltime

  Inhoud van de functie:
  Binnen de afdeling Bedrijfsbureau ben jij het eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten. Je staat klanten telefonisch te woord, je informeert klanten proactief over verkooporders en lost openstaande klachten op. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid na afsluiting van een verkooporder. Daarnaast registreer je de klanttevredenheid en analyseer je deze gegevens. Tevens biedt je ondersteuning aan je collega’s op de afdeling. Je rapporteert aan de manager operations.

  Wie ben jij?
  Je hebt ervaring met klachtafhandelingen in een logistieke en/of bouw gerichte werkomgeving binnen een service gerichte functie en
  - Je bent een enthousiaste, commercieel ingestelde medewerker;
  - Je bent overtuigend, volhardend, geniet van je successen en kunt goed tegen teleurstellingen;
  - Je hebt hbo-niveau, verkregen door opleiding of ervaring en bent getraind in communicatietechnieken;
  - Je communiceert gemakkelijk met verschillende disciplines en je weet in uiteenlopende situaties snel te schakelen;
  - Je spreekt Engels en overige talen als Duits en Frans is een sterke pré;
  - Je hebt commercieel en technisch inzicht;
  - Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;
  - Je hebt ervaring binnen een logistieke en/of bouw gerichte omgeving (is een sterke pré).

  Of… heb je nog niet heel veel werkervaring, maar heb je wel een HBO diploma op zak en ben je bereid de mouwen op te stropen en veel te leren! Reageer dan ook!

  Wat biedt VelopA:
  De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 65 mensen. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Dit alles met een passie voor Living · Outside · Together, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA BV ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

  Geïnteresseerd?
  Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan voor 4 november a.s. jouw CV met een sollicitatiebrief waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Laura de Nijs.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • gepubliceerd op 10 oktober 2016
  MotuGIOactueel
  De Motu parkeerbeugel van VelopA is afgelopen zaterdag 8 oktober 2016 bekroond met de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO). De Motu mag vanaf nu het predicaat 'Goed Industrieel Ontwerp' dragen.

  De inzending werd door een onafhankelijke vakjury beoordeeld en zal worden uitgereikt tijdens de Dutch Design Week (22 tot en met 30 oktober) in Eindhoven. De Motu zal ook tijdens de DDW te bewonderen zijn als onderdeel van de GIO tentoonstelling in het Klokgebouw.

  GIO
  De jaarlijkse toekenning van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp wordt georganiseerd door Designlink. Om voor het keurmerk voor Goed Industrieel Ontwerp in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit, originaliteit, respect en gebruikswaarde zijn van even groot belang.

  Meer informatie over de Motu.

archief