Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 7 oktober 2016
  SitspotMini
  Dit kleine broertje van de Sitspot is een speels alternatief voor een bank of stoel. De eenvoud van deze betonnen poef stimuleert multifunctioneel gebruik. Het is als het ware ontmoetingsplek, speel-, sier - en afzetelement in één. Met deze poef kunnen zowel speelse als strakke opstellingen gemaakt worden. Van stadsplein tot woonwijk, van speelplein tot een bedrijfsterrein; de Sitspot Mini is breed inzetbaar.

  Meer informatie.
 • gepubliceerd op 28 september 2016
  BikeHubvoordelenmobielfietsparkerenVelopA
  Met de Bike-Hub kunt u fietsparkeergelegenheid aanbieden dáár waar de nood hoog is. Gebruikmakend van een duurzaam systeem dat zeer geschikt is voor hergebruik.

  Ideaal om tijdelijke parkeerdruk op te lossen of bezoekers van een event voldoende en een veilige fietsparkeergelegenheid te bieden.
  De Bike-Hub is ook uit te breiden met allerlei functionaliteiten zoals een toilet, kluisjes, (digitale) informatievoorziening en Wi-Fi.

  Meer informatie.
  Lees Meer Lees Minder

 • gepubliceerd op 28 september 2016
  Fila
  De Fila bank is scherp geprijsd en zeer solide. Door zijn strakke en neutrale vorm past deze bank in iedere omgeving. De bank is doorkoppelbaar; het is mogelijk om er lange opstellingen mee te maken. De Fila is ook vandalismebestendig en vergt nauwelijks onderhoud. Omdat de bank opgebouwd is uit stalen profielen, is hij snel droog na een regenbui. Ideaal bij intensief gebruik in een stedelijke omgeving, op OV-locaties en schoolpleinen.

  Meer informatie.
 • gepubliceerd op 28 september 2016
  SitspotArcbetonnenzitelementkoppelbaar01
  De Sitspot Arc is een speels zitobject met talloze inrichtingsmogelijkheden. Het object is multifunctioneel en kan gebruikt worden als een zitelement, een ontmoetingsplek, een sierelement of een speelelement. De Sitspot Arc leent zich uitstekend voor speelse opstellingen en kan mooi gecombineerd worden met andere zitelementen uit de Sitspot familie.
  Van stadsplein tot woonwijk, van schoolplein tot een bedrijfsterrein; de Sitspot Arc is breed inzetbaar.

  Meer informatie.
 1. 1
 2. 2

archief