Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Advies en Service

De openbare buitenruimte is de woonkamer van de samenleving. We richten die woonkamer graag zo in dat mensen worden gestimuleerd om te fietsen, te sporten en te spelen. Ook zorgen we voor veiligheid en groen in de vaak versteende buitenruimte. Zo dragen wij bij aan een gezonde maatschappij.

Wilt u ook een mooi ingerichte buitenruimte? Dan bent u bij VelopA aan het juiste adres. VelopA helpt u graag in alle fases om tot dit mooi ingerichte buitenruimte te komen:

  • Bedenken en ontwerpen
  • Kiezen en bestellen
  • Levering en realiseren
  • Nazorg

U kunt altijd terecht bij onze verkoopadviseurs. Iedere regio heeft zijn eigen verkoopteam bestaande uit een Verkoopadviseur (buiten) en een Medewerker Verkoop Binnendienst. Bij beide personen kunt u terecht voor vragen over producten, orders en leveringen en voor advies.

Bedenken

Wat is er allemaal mogelijk, wat is duurzaam en hoe hebben anderen de buitenruimte ingericht? Tijdens het proces om te bedenken wat u nodig heeft helpen we u graag op weg met inspiratie, advies en met gerichte informatie en tools speciaal voor ontwerpers.

Bestellen

Doordat we productinformatie, foto’s en prijzen direct inzichtelijk maken op de website kunt u eenvoudig producten vergelijken. In onze zeer complete webshop kunt u producten en onderdelen snel zelf bestellen. Veel producten hebben wij op voorraad en zijn dus direct leverbaar.

Realiseren

Met onze eigen montagedienst, montagebegeleider en onze klantenservice zorgen we dat de levering zo soepel mogelijk verloopt. Alle producten ondergaan voor uitlevering een uitgebreide kwaliteitscontrole.

Nazorg

Voor sommige producten bieden wij onderhoudscontracten aan. U kunt uw eerdere orders makkelijk terugvinden in het orderoverzicht op de website. Ook na de levering kunt u terecht bij de verkoopadviseurs en bij de klantenservice.

En graag houden we u op de hoogte middels onze nieuwsbrief of via twitter, facebook of linkedin.