Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Levering en realisatie

Datsja_1

Montage

Per product staat aangegeven of dit gemonteerd of ongemonteerd wordt geleverd. Onze professionele montagedienst zorgt voor een kwalitatieve oplevering van het werk. Bij grotere projecten zal de montagebegeleider uw aanspreekpunt zijn. De montagebegeleider fungeert dan als projectleider.

Kwaliteitscontrole

Ieder product ondergaat een grondige kwaliteitscontrole voordat het product aan u geleverd wordt. Hiermee borgen wij dat het product in uitstekende staat aan u geleverd wordt.

Klantenservice

U kunt bij onze klantenservice terecht voor vragen over uw order of levering. Ook kunt u ben hen terecht met opmerkingen en klachten. De klantenservice zal zorgen dat uw vraag beantwoord en uw probleem opgelost wordt.

Levering

Indien u dat wenst is het mogelijk om uw order in deelleveringen af te leveren. U kunt dit bij uw bestelling (off- en online) aangeven. Bij alle webshoporders en bij gewone orders boven de 350 euro worden geen transportkosten in rekening gebracht. Mocht u toch de producten zelf willen afhalen, dan kan dat bij onze vestiging aan de Achthovenerweg 21 in Leiderdorp.

Afroeporders

Indien u dat wenst is het mogelijk om grotere bestellingen in één keer te bestellen en middels afroeporders te laten leveren. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw contactpersoon van de binnendienst. Naar de contactgegevens 

Direct contact

Neem contact met mij op
Mijn gegevens
*
*
*
*