Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Afvalbakken

Afvalbakken van VelopA zijn functionele opruimers. Alle afvalbakken zijn eenvoudig te legen en te voorzien van diverse handige opties.

Afvalbakken die worden geplaatst voor de ingang van een zwembad of zorginstelling kunnen worden voorzien van een peukendover. Zo blijft de omgeving vrij van sigarettenpeuken en blijft uw afvalbak onbeschadigd. Daarnaast is het mogelijk om de inwerpopening van de afvalbakken naar wens te verkleinen of te beveiligen tegen vuurwerk. Dit zijn voorbeelden van handige oplossingen waar VelopA-Citystyle graag met u samen over nadenkt.

 

VelopA afvalbak Oscar

Populaire afvalbakken

Product details en uitvoeringen

Op deze website bieden we uitgebreide productinformatie voor alle afvalbakken. Zoals materiaalkeuzes, uitvoeringen, prijzen en indicatie levertijden. Ook kunt u bestekteksten en montagetekeningen bekijken. Klik op één van de producten hiernaast om deze informatie te bekijken.

Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze verkoopbinnendienst op 071 5410321.

Brochure afvalbakken

Een uitgebreide productbrochure over afvalbakken kunt u zelf samenstellen door in het productoverzicht op het ‘brochure-icoontje’ te klikken of door op de productpagina op de button 'voeg toe aan brochure' te klikken. Automatisch wordt uw keuze verwerkt in de brochure die naar u zal worden opgestuurd. U kunt uiteraard meerdere producten toevoegen aan de brochure. Op de Brochure pagina kunt u uw voorkeuren invullen.

Subsidie voor gemeenten tegen zwerfafval

Wist u dat het verpakkende bedrijfsleven jaarlijks 20 miljoen euro ter beschikking stelt aan gemeenten voor de extra aanpak van zwerfafval? Als gemeenten kunt 1,19euro per inwoner ontvangen. Vanuit de subsidie kan onder andere de aanschaf van afvalbakken bekostigd worden. Lees verder

Referentieprojecten