Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Maatwerk fietsenstallingen en overkappingen

VelopA staat bekend om haar breed assortiment fietsenstallingen, fietsparkeersystemen, straatmeubilair em sportvoorzieningen. Standaard producten met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Maar VelopA staat ook voor maatwerk. We hebben ruime ervaring in het realiseren van maatwerk projecten en in het bijzonder maatwerk fietsenstallingen en overkappingen. Of het nu gaat om een bijzonder vormgegeven fietsenstalling of een overkapping uitgevoerd met gebruik van innovatieve materialen; we maken het graag voor u!


VOORDELEN
- ontwerp naar klantwens
- voor alle toepassingen
- materiaalkeuze vrij


UW MAATWERKPROJECT VAN A TOT Z GEREGELD
Onze maatwerk specialisten hebben een jarenlange ervaring met uiteenlopende maatwerkprojecten. Zij zullen met u uw wensen bespreken. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of wij kunnen een ontwerp voor u maken. Aan de hand van uw wensen en de locatie specificaties ontvangt u een prijsopgave. Na uw akkoord en de constructieberekening (op basis van nacalculatie) gaat het project van start. De vaste projectbegeleider neemt u alle zorgen uit handen. Bij sport- en speeltoestellen zullen wij ook het benodigde keurmerk voor u regelen.


MATERIALEN
We realiseren uw maatwerkproject met duurzame materialen.