Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Black CAT Radar

De Black CAT Radar is een nieuwe generatie fietsverkeer meetinstrument. De radar monitort het fietsverkeer en deelt zijn gegevens, zodat andere systemen daarop kunnen inspelen.


VOORDELEN
- geen sensoren in het wegdek nodig
- self-supporting
- telt alle fietsers, ook groepen fietsers en fietsen van carbon
- telt beide fietsrichtingen tegelijk
- eenvoudig te installeren en verplaatsbaar
- snelle rapportages
- deelt gegevens met andere systemen

 productdetails


MOGELIJKHEDEN

De Black CAT Radar kan niet alleen groepen fietsers maar zelfs ook fietsen gemaakt van carbon tellen. Dit is mogelijk dankzij de ultramoderne radarsensor en de geavanceerde algoritmes die worden gebruikt. De radar kan permanent of in tijdelijke opstellingen worden gebruikt en de units kunnen snel en eenvoudig worden geplaatst en verwijderd. De radar kan ook gemakkelijk worden bevestigd op bestaand straatmeubilair.
Er kunnen tijdens de planningsfase op diverse locaties gegevens worden verzameld, zodat nieuwe fietspaden op de meest doeltreffende locatie kunnen worden aangelegd. De units kunnen vervolgens opnieuw worden geplaatst om gegevens te produceren waarmee de effectiviteit van de fietspaden kan worden aangetoond.

STROOM
Voor permanente installaties krijgen de apparaten stroom via een zonnepaneel of het stroomnet. Voor korte meetonderzoeken kunnen batterijen worden gebruikt.

MODEM
De units kunnen worden uitgerust met een interne GSM/GPRS/3G-modem om gegevens extern te verzamelen, waarbij gebruikers kunnen specificeren hoe en wanneer de gegevens worden verzameld.

SOFTWARE
Dit product is gebouwd rond het Black CAT-platform en ondersteunt dan ook dezelfde softwarepakketten als andere verkeersmeetapparatuur:
Collect:
Deze software biedt de mogelijkheid om de unit te configureren, het ‘live’ fietsverkeer te monitoren om correcte werking te controleren, en om gegevensbestanden op te halen. Collect kan ook worden gebruikt op dial-up units die uitgerust zijn met een GSM/GPRS/3G-modem om gegevens op afstand te verzamelen en monitoren.
Catalyst:
Zorgt voor apparaatbesturing en storingscontrole, maar heeft ook functies voor rapportage, gegevensconversie en -distributie en kan real-time integratie met systemen van derden faciliteren.
Vehicle Data Analyser:
De gegevens zijn volledig compatibel met alle VDA-producten, waardoor geavanceerde rapportage mogelijk is, uiteenlopend van kortstondige metingen tot historische onderzoeken en real-time data-analyse via desktop, cloud en web-based API-diensten.

OVERIGE SPECIFICATIES
Toepassing: enkelstrooks fietspad van max. 5 m breedte
Nauwkeurigheid teller: normaal gesproken > 90%
Nauwkeurigheid snelheid: +/- 5 km/u
Werking: batterijen, extern zonnepaneel of stroomnet
Bedrijfsduur: afhankelijk van gebruik van batterijen of zonnepaneel
Gegevensopslag 4GB (ca. 200.000.000 fietsen)
Aantal bestanden max. 256 gegevensbestanden
Bedrijfsspanning: 12V, normaal
Temperatuur: -25°C tot +70°C (afhankelijk van gebruikte batterijen)
Afmetingen: 36 X 32 X 23 CM
Gewicht: afhankelijk van het gebruik van batterijen
Certificering: CE en FCC
Compatibel met: CATALYST, VDA-PRO, R2EN, VDA LITE