Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Product

Easy-Up fietsparkeersysteem

De Easy-Up is een ruimtebesparend systeem voor verticaal fietsparkeren. De Easy-Up zorgt voor een ruimtebesparing van meer dan 40% ten opzichte van standaard fietsstallingen. Het systeem is dé oplossing voor ruimtes met een lage plafondhoogte (< 2,75 m).


VOORDELEN
- compact stallen (>40% ruimtebesparing)
- kan toegepast worden in ruimtes met een hoogte vanaf 1,95 m
- stallen zonder enige krachtinspanning
- ook zeer geschikt voor kleine ruimtes
- onderhoudsarm

Uitvoeringen – 1 resultaat

EasyUp fietslift RAL9005

€165,-

Easy-Up fietsparkeersysteem, 1 fietsplaats, staal verzinkt en gecoat, muurbevestiging

 productdetails

GEBRUIKSVRIENDELIJK
Het unieke mechanisme van de Easy-Up zorgt ervoor dat u uw fiets met minimale krachtinspanning kunt stallen. U plaatst het voorwiel in de haak en trekt de fiets iets naar achteren. De Easy-Up doet de rest!

ONDERHOUDSARM
De Easy-Up is onderhoudsarm. Door het slimme ontwerp is er nauwelijks sprake van bewegende delen.

OOK VOOR KLEINE RUIMTES
De zwenkbaarheid maakt de Easy-Up uitermate geschikt voor toepassing in kleine ruimtes.

FIETSTYPEN
De Easy-Up is geschikt voor vrijwel alle fietstypes, zoals stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en racefietsen. Specifieke fietsen met een verlaagde instap én elektrische fietsen met een trapaandrijving aan de onderzijde van de fiets kunnen niet in de Easy-Up worden opgehangen.

MATERIAAL EN BEHANDELING
Staal verzinkt en gecoat

HET STALLEN VAN DE FIETS
Plaats het voorwiel in de haak en trek uw fiets vervolgens naar achteren, totdat de Easy-Up wordt geactiveerd en uw fiets wordt opgetild. Begeleid uw fiets aan het stuur totdat het achterwiel in de wielgoot en het voorwiel in de voorwielvang is geplaatst. U kunt uw fiets nu loslaten.

HET UITNEMEN VAN DE FIETS
Pak de fiets met een hand aan het zadel en een hand aan het stuur vast. Terwijl u de fiets naar u toe trekt houdt u het voorwiel met enige druk tegen de haak zodat de lifters gecontroleerd naar beneden bewegen. Zodra de fiets op de grond staat, beweegt u het voorwiel van de haak.

 montage


De Easy-Up is eenvoudig te installeren aan de wand. Het systeem kan ook gemonteerd worden aan complexe wanden of in middenruimtes.

 tekeningen