Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Twin TuliP fietsenrek traverse

De Twin TuliP fietsenrek traverse is door zijn modern gebogen uiterlijk een aanwinst voor elke locatie. Het hoog/laag model is geschikt voor fietsen met zowel dunne als dikke banden en praktisch in gebruik doordat sturen niet in elkaar haken. Ook het hoog geplaatste aanbindoog voorziet in extra gemak en veiligheid en dat maakt de TuliP tot een fietsstandaard met veel meerwaarde! De dubbelzijdige Twin TuliP is compact en ideaal waar een klein aantal fietsen wordt gestald. De TuliP traverse is door zijn ruimtebesparende eigenschap uitermate geschikt op die plaatsen waar veel fietsen worden gestald, zoals bij stations, scholen en bedrijven.


VOORDELEN
- anti-diefstalvoorziening
- voor dunne en dikke banden
- optimale stabiliteit

Uitvoeringen – 2 resultaten

Twin TuliP+trav.4st gc aanbouw

€1.767,-

Twin TuliP fietsenrek traverse, met Twin TuliP aanbouwmodule, 16 fietsplaatsen, HoH 375 mm, staal verzinkt en gecoat, in andere RAL kleur, zonder fundatie

Twin TuliP+trav.4st gc basis

€1.895,-

Twin TuliP fietsenrek traverse, met Twin TuliP basismodule, 16 fietsplaatsen, HoH 375 mm, staal verzinkt en gecoat, in andere RAL kleur, zonder fundatie

 productdetails


ERKENNING GOED INDUSTRIEEL ONTWERP (GIO)
De TuliP is bekroond met de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Om voor het GIO keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van even groot belang. De TuliP voldeed volgens de jury aan alle criteria.

UITVOERINGEN
- basis- of aanbouwmodule TuliP traverse met 2, 3 of 4 tweezijdige TuliPs, 4, 6 of 8 fietsplaatsen
- basis- of aanbouwmodule TuliP traverse met 2, 3, of 4 Twin TuliPs, 8, 12 of 16 fietsplaatsen

* Deze uitvoeringen zijn nu, behalve met de hart op hart-afstand 37,5 cm,ook verkrijgbaar met de h.o.h afstand 40 cm. Zo kunnen fietsers makkelijker hun fiets in het rek zetten en wordt wildparkeren voorkomen.

Voor de situaties waarbij de TuliP regelmatig moet worden weggenomen, raden wij de afneembare TuliP aan. De TuliP is ook verkrijgbaar met een voetplaat voor plaatsing op een vaste ondergrond. De TuliP Traverse is eindeloos koppelbaar.

Uitvoeringen te integreren in de riksja overkappingen
- basis- of aanbouwmodule TuliP traverse met 2, 3, of 4 Twin TuliPs, 8, 12 of 16 fietsplaatsen
De Twin TuliP traverse is eindeloos koppelbaar.

FIETSPARKEUR
De TuliP voldoet aan de norm FietsParKeur voor bewaakte en onbewaakte omgevingen. FietsParKeur is de kwaliteitsnorm op het gebied van fietsparkeervoorzieningen. De norm is mede ontwikkeld in samenwerking met de Fietsersbond.

FIETSTYPEN
Door zijn universele klemsysteem is de TuliP geschikt voor fietsen met:
- banddiktes van 27 mm t/m 47 mm
- wieldiameters van 26" en 28"
o.a. stadsfietsen, hybridefietsen en racefietsen.

ANTI-DIEFSTALVOORZIENING
De TuliP heeft met zijn aanbindmogelijkheid een goede anti-diefstalvoorziening. Het aanbindoog is groot genoeg voor kabel-, ketting- en beugelsloten en is zo gepositioneerd dat het aanbinden van het frame mogelijk is.

MATERIAAL EN BEHANDELING
- staal, verzinkt
- staal, verzinkt en gecoat
- RVS 316, gebeitst, gepassiveerd, geglaspareld en elektrolytisch gepolijst

KLEUREN
Vrijwel alle RAL-kleuren leverbaar.

GEWICHT
- Twin TuliP fietsenrek: 24 kg
- traversebalk: 38 kg
- betonvoet: 65 kg

 montage

De palen met voetplaat van de TuliP traverse, kunnen op een betonvoet worden gemonteerd, die gelijk met het maaiveld worden geplaatst. Aan de paal wordt de traverse bevestigd. De voetplaat kan ook met chemische ankers direct op de bestrating worden geplaatst.

 tekeningen