Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Product

Twin TuliP fietsenrek

De Twin TuliP fietsenrek is door zijn modern gebogen uiterlijk een aanwinst voor elke locatie. Het hoog/laag model is geschikt voor fietsen met zowel dunne als dikke banden en praktisch in gebruik doordat sturen niet in elkaar haken. Ook het hoog geplaatste aanbindoog voorziet in extra gemak en veiligheid en dat maakt de TuliP tot een fietsstandaard met veel meerwaarde! De dubbelzijdige Twin TuliP is compact en ideaal waar een klein aantal fietsen wordt gestald.


VOORDELEN
- anti-diefstalvoorziening
- voor dunne en dikke banden
- optimale stabiliteit

Uitvoeringen – 1 resultaat

TwinTulip NORM 4pldvtpl gc/bv

€540,-

Twin TuliP fietsenrek, tweezijdig, 4 fietsplaatsen, HoH 375 mm, (valt 150 mm onder maaiveld weg), staal verzinkt en gecoat, in RAL kleur, onder maaiveld, met betonvoet, met voetplaat

 productdetails


ERKENNING GOED INDUSTRIEEL ONTWERP (GIO)
De TuliP is bekroond met de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Om voor het GIO keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit en materiaalkeuze zijn van even groot belang. De TuliP voldeed volgens de jury aan alle criteria.

UTIVOERINGEN
- Twin TuliP tweezijdig*, 4* fietsplaatsen

* De uitvoeringis nu, behalve met de hart op hart-afstand 37,5 cm,ook verkrijgbaar met de h.o.h afstand 40 cm. Zo kunnen fietsers makkelijker hun fiets in het rek zetten en wordt wildparkeren voorkomen.

FIETSPARKEUR
De TuliP voldoet aan de norm FietsParKeur voor bewaakte en onbewaakte omgevingen. FietsParKeur is de kwaliteitsnorm op het gebied van fietsparkeervoorzieningen. De norm is mede ontwikkeld in samenwerking met de Fietsersbond.

FIETSTYPEN
Door zijn universele klemsysteem is de TuliP geschikt voor fietsen met:
- banddiktes van 27 mm t/m 47 mm
- wieldiameters van 26" en 28"
o.a. stadsfietsen, hybridefietsen en racefietsen.

ANTI-DIEFSTALVOORZIENING
De TuliP heeft met zijn aanbindmogelijkheid een goede anti-diefstalvoorziening. Het aanbindoog is groot genoeg voor kabel-, ketting- en beugelsloten en is zo gepositioneerd dat het aanbinden van het frame mogelijk is.

MATERIAAL EN BEHANDELING
- staal, verzinkt
- staal, verzinkt en gecoat
- RVS 316, gebeitst, gepassiveerd, geglaspareld en elektrolytisch gepolijst

KLEUREN
Vrijwel alle RAL-kleuren leverbaar.

GEWICHT
- Twin TuliP: 91 kg
- betonvoet: 65 kg

 montage


De betonvoet van de Twin TuliP wordt onder maaiveld geplaatst.