Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Drop-Box opbergelement staal

De Drop-Box is een praktisch opbergelement voor afneembare palen. De paal kan eenvoudig worden neergeklapt in het Drop-Box opbergelement. Zo kan de paal in een handomdraai onder het maaiveld worden opgeborgen en vormt hij geen obstakel op het wegdek. Dankzij de Drop-Box hoeven de palen ook niet meer te worden weggenomen, dus geen afvoer- en/of opslagkosten meer.*
De Drop-Box is ontwikkeld voor verschillende afneembare palen van VelopA: de Park-Click, de Re-Flex, de Mark, de Traffic, de VAP en het Amsterdammertje. Ook de bestaande afneembare palen kunnen eenvoudig worden voorzien van de Drop-Box!


*besparing voor uw gemeente


VOORDELEN
- paal verdwijnt in een handomdraai onder het wegdek
- robuuste afdekplaat met antislip laag voorkomt uitglijden
- universeel systeem geschikt voor verschillende afneembare palen
- geen afvoer- en/of opslagkosten meer
- ook geschikt voor bestaande palen
- betonvoeten niet nodig

 productdetails


UNIVERSEEL SYSTEEM
De universele Drop-Box is geschikt voor de afneembare uitvoeringen van verschillende palen; de Mark, de Traffic, de VAP en het Amsterdammertje. Zowel op nieuwe als op bestaande locaties kunnen al deze afneembare palen worden uitgerust met de Drop-Box. De paal kan ook achteraf eenvoudig worden vervangen door een nieuwe of een andere paal.

BEDIENING EN SLOTSYSTEEM
Zowel de paal als het opbergelement zijn eenvoudig met behulp van een driekantsleutel te bedienen. Bij het sluiten van de Drop-Box wordt de deksel automatisch vergrendeld.

MAXIMALE BELASTING (ASDRUK)
De Drop-Box is bestand tegen de belasting van licht verkeer tot 2000 kg.

MATERIALEN EN BEHANDELING
- staal, verzinkt

 montage


Het Drop-Box opbergelement wordt gelijk aan maaiveld ingegraven. Het opbergelement is voorzien van twee voetplaten voor optimale verankering (betonvoeten niet nodig).

 tekeningen