Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Product

Etna Balsa bloembak

De modern vormgegeven Etna Balsa bloem- en boombakken hebben een rustig en toch eigenzinnig design. De verschillende modellen met hun bijzondere afwerking en royale afmetingen dragen op iedere locatie bij aan een warme, vriendelijke sfeer. De Etna’s beschikken over een meegevormd waterreservoir met overloopfunctie, waardoor ook in droge perioden de planten in optimale conditie blijven.


VOORDELEN
- met hijslussen om eenvoudig te plaatsen en verplaatsen
- lange levensduur en vorstbestendig
- uitstekende combinatiemogelijkheden
- geschikt voor binnen en buiten

Uitvoeringen – 1 resultaat

Model Etna type Balsa anthr.

€898,-

Etna Balsa bloembak, vierkant, inhoud 410 liter, hoogte 450 mm, bovenzijde lengte 1630 mm, breedte 1630 mm, gewicht 850 kg, donkergrijs

 productdetails

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN
- verfraaiing van o.a. entrees, winkelcentra, pleinen
- in- en outdoor
- geleiding van verkeer en terreinafzetting
- ramkraak vertraging (indien voorzien van stabilisatiepen)

UITVOERING
Ledig gewicht & inhoud
- 850 kg, 410 liter

ACCESSOIRES
- kunststof afdichtdop voor indoor gebruik (standaard meegeleverd)
- stabilisatiepen

MATERIAAL EN BEHANDELING
- donkergrijs: gewapend beton, ingekleurd, voorzien van een transparante coating met zijdeglans effect
- lichtgrijs: gewapend beton, voorzien van een transparante coating met zijdeglans effect

WATERVOORZIENING
De Etna Balsa bloembak is voorzien van een meegevormd waterreservoir met overloopfunctie voor optimale conditie van de beplanting. Het reservoir verkleint de kans op uitdroging van de planten. De overloopfunctie zorgt ervoor dat er geen te grote hoeveelheid water in de bloem- en boombak kan blijven staan. Voor indoortoepassingen levert VelopA standaard een afdichtdop mee.

KLEUREN
- donkergrijs
- lichtgrijs

Kleurnuances (o.a. door kalkuitslag) en kleine oneffenheden zijn kenmerkend voor het materiaal en de productiemethode en geven de Etna een natuurlijke uitstraling.

VULADVIES
Om optimaal gebruik te kunnen maken van de overloopfunctie van het waterreservoir, adviseert VelopA u deze te vullen met kleikorrels. Indien u de korrels afdekt met worteldoorlatende viltmat, kunt u vervolgens de bak vullen met potgrond en de beplanting.

Voor indoor plaatsing leveren wij standaard een afdichtdop mee om de overloop te dichten. Het is raadzaam ook hier het vuladvies te volgen en een watermeter te gebruiken om een optimale conditie van uw beplanting te creëren.

 montage


Om beschadiging aan de onderkant van het product te voorkomen dient het product voorzichtig en horizontaal op een vlakke vaste ondergrond geplaatst te worden.

De Etna Balsa bloembak is zonder speciale fundatie op iedere gewenste ondergrond te plaatsen.

VelopA kan een speciale stabilisatiepen leveren waar de Etna overheen wordt geplaatst. Verschuiven of kantelen van de bloembak wordt hiermee voorkomen, terwijl de Etna eenvoudig verplaatsbaar blijft met behulp van de hijslussen. De stabilisatiepen is direct op een verharde ondergrond of op een betonvoet te plaatsen.