Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Product

Hat-trick afvalbank

De Hat-trick afvalbank biedt een originele oplossing om zwerfafval op een leuke manier te verminderen. De afvalbank is speciaal ontworpen voor snoeproutes, jongeren ontmoetingsplekken, sportlocaties en overige plekken waar veel jeugd komt. Door de fun factor van de Hat-trick veranderen de jongeren in echte opruimers!
De Hat-trick afvalbank is aangemerkt als goedgekeurd product binnen zwerfafval projecten. Op de Hat-trick wordt ook een aansprekende slogan van Nederland Schoon geplaatst, dat extra zal uitnodigen om er afval in te trappen.


VOORDELEN
- aangemerkt als goedgekeurd product binnen zwerfafval projecten
- ook te gebruiken als een zitbank, een voetbaldoel en een ontmoetingsplek
- helpt zwerfafval te verminderen
- strak en functioneel design
- gemaakt van duurzame materialen
- vandalismebestendig
- voorzien van antivuurwerkklep


Bekijk ook de video.


Design by Wouter Vastenouw

Uitvoeringen – 2 resultaten

Hat-trick versie Nederland Schoon + ankers

€2.440,-

Hat-trick afvalbank, bevestiging op maaiveld

Hat-Trick versie Nederland Schoon + bv

€2.460,-

Hat-trick afvalbank, plaatsing onder maaiveld

 productdetails


UITVOERINGEN
- met betonvoeten
- zonder betonvoeten
De Hat-trick wordt standaard geleverd met anti-vuurwerk voorziening.

MATERIALEN
Zitting en binnenbakken:
100% gerecycled kunststof
Voor-, achter- en zijpanelen:
staal verzinkt en eventueel gecoat

KLEUREN
Zitting:
Ocean blue
Zijpanelen:
RAL 6018 Yellow Green

VERGOEDING
De Zwerfafvalvergoeding van Nedvang biedt gemeenten extra mogelijkheden bij de aanpak van zwerfafval. De Hat-trick afvalbank is aangemerkt als goedgekeurd product binnen zwerfafval projecten. Om in aanmerking te komen voor de vergoeding kunnen de plannen worden ingediend via de WasteTool van Nedvang
VelopA is niet verantwoordelijk voor het indienen of toetsing van de subsidie aanvragen voor de zwerfafvalvergoeding. Kijk voor meer informatie over de vergoeding op www.nederlandschoon.nl

WERKING
Door goed te mikken en trappen verdwijnt het vuil via een schans in de bank, waar het in de binnenbakken wordt opgevangen. Raakt men tijdens het scoren ook een klinkerplaat, dan klinkt er een extra beloningsgeluid, waarbij de schoonheid van de klank afhangt van de kwaliteit van het schot. Hoe mooier de klinker, des te leuker de activiteit. De straat wordt zo volledig schoon getrapt.

LEDIGING
De klep van de afvalbank is voorzien van gasveren en kan geopend worden met een driekantsleutel. De twee lichtgewicht opvangbakken kunnen gemakkelijk verwijderd en geleegd worden.

PLAATSING
De Hat-trick afvalbank kan direct op een verharde ondergrond worden bevestigd/neergezet? of op twee betonvoeten verankerd door middel van pluggen of keilbouten.

 tekeningen