Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Reposa picknickset enkelzijdig bamboe

De Reposa picknickset is een veelzijdige en innovatieve picknicktafel met hoogwaardige uitstraling. Deze halve tafel is uitermate geschikt als statafel of een buiten-de-deur-werkplek.
Doordat de Reposa picknickset modulair is opgebouwd, kunnen verschillende (lange) opstellingen worden gecreëerd. Deze picknickset maakt ook onderdeel uit van de circulaire Reposa straatmeubilair lijn. Het uitgangspunt van deze lijn is minimaal materiaalgebruik.


VOORDELEN
- stijlvol en hoogwaardig
- doorkoppelbaar
- goed toegankelijk door lage instap
- uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
- vandalismebestendig
- onderhoudsvrij


Design by Noor Doucet

Uitvoeringen – 2 resultaten

Reposa Picknick Enkel gc bio

€729,-

Reposa picknickset enkelzijdig bamboe, verzinkt en gecoat, standaard Sablé kleuren, plaatsing op maaiveld

Reposa Picknick Enkel gc Sablé

€606,-

Reposa picknickset enkelzijdig bamboe, verzinkt en gecoat, standaard Sablé kleuren, plaatsing op maaiveld

 productdetails


MATERIALEN EN BEHANDELING

Zitting en tafelblad:
- geperst en geimpregneerd bamboe, FSC® gecertificeerd, duurzaamheidsklasse 1
De bamboe van VelopA is van absolute topkwaliteit en biedt vele voordelen. Dit milieuverantwoord product draagt namelijk bij aan een gezond ecosysteem. Bamboe groeit zeer snel, neemt 4 x meer CO2 op dan hout en geeft zelfs 35% meer zuurstof af. Het is ook sterker dan hout en het is vormvast. Bovendien heeft het net als hout, een warme, natuurlijke uitstraling. Bamboe kent een lange levensduur en is ook daarom een verantwoorde keuze. Kortom, bamboe is een volwaardig alternatief voor het duurzame FSC® gecertificeerd hardhout.
Poten:
- cortenstaal
Cortenstaal is een staalsoort met een bijzondere legering. De samenstelling is anders dan bij gewoon staal. Cortenstalen producten worden ongeroest of beperkt geroest aangeleverd. Het oxidatieproces van cortenstaal kan tot wel 2 jaar duren, afhankelijk van locatie.
Om het oxidatieproces te versnellen kan natuurazijn of zoutwater (max. 50 gram per liter) worden toegepast. Aanbrengen kan met een vochtige doek of met een plantenspuit. Eventuele roestplekken op bestrating zullen langzaam minder zichtbaar worden. De vlekken kunnen ook worden verwijderd met een roestvlekkenverwijderaar.
- staal met biobased coating 
Deze uiterst duurzame coating is verwaardigd op basis van plantaardige olie; 100% hernieuwbare grondstof. De coating is vrij van zware metaalpigmenten en verhardingsmiddelen.
- staal verzinkt en gecoat met Sablé coating

KLEUREN
Standaard Sablé kleuren : Mars Sablé (bruin), Gris 2900 Sablé (donkergrijs), Noir 2100 Sablé (zwart), Brisbane Sablé (blauw), Gris 2400 Sablé (lichtgrijs), Faro 2525 Sablé (witgrijs)
Vrijwel alle Sablé kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

 montage


De Reposa kan los op de ondergrond geplaatst worden. Voor verankering op een harde ondergrond kunnen verankeringsbouten gebruikt worden. Voor verankering op andere ondergronden kan de Reposa picknickset bevestigd worden met stalen ankers. Deze zijn door de kleine vierkante kop eenvoudig aan te straten en vallen uit het zicht.