Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Uitgebreid assortiment buitenbanken

VelopA-Citystyle heeft een breed assortiment buitenbanken. Onze buitenbanken zijn van duurzame materialen gemaakt en bieden een uitstekend zitcomfort. Binnen ons assortiment vindt u zeker een bank die bij uw omgeving past. Wij bieden onder andere buitenbanken aan die zeer geschikt zijn voor projecten met een kleiner budget. Maar ook voor onze oudere medemens hebben wij een bank ontwikkeld. Onze ‘Vivanti ouderenbank’ is een ideaal rustpunt voor bij winkelcentra,  parken, woonwijken of bij een zorgcentrum.

Welke buitenbank is voor u geschikt?

Voor iedere openbare ruimte kunnen wij een buitenbank leveren. Waar wilt u de bank plaatsen? Bent u op zoek naar een bank die u wilt combineren met ander straatmeubilair? Een bank die past bij de uitstraling van uw bedrijf? Of zoekt u een eenvoudige bank zonder rugleuning? 

Een selectie van onze populaire buitenbanken:

  • Buitenbank ‘BN’ past door zijn eenvoud in ieder straatbeeld en staat garant voor jarenlang zitplezier
  • Onze ‘Delta picknicktafel' is een opvallende verschijning in iedere omgeving en biedt optimaal gebruiksgemak
  • Ouderen zitten heerlijk op een speciaal voor ouderen ontwikkelde ‘Vivanti ouderenbank’. Deze bank is ook verkrijgbaar zonder rugleuning en met parkeervoorziening voor een rollator

VelopA-Citytstyle ontwerpt ook maatwerk buitenbanken

Kunt u toch  geen keuze maken uit ons ruime assortiment? Dan is het mogelijk om samen met onze maatwerk specialist een bank te ontwerpen. Uit een aanbod van duurzame materialen, bijvoorbeeld hardhout, maken wij voor u een bank die voldoet aan uw wensen.

Laat u inspireren met een tweetal voorbeelden uit de praktijk:

Download direct uw op maat gemaakte brochure

U kunt zelf een uitgebreide brochure samenstellen door op de ‘brochure’ te klikken naast het product in het productoverzicht. Uw keuze wordt automatisch verwerkt in de brochure die gelijk klaar staat om te downloaden. U kunt uiteraard meerdere producten toevoegen aan de brochure.

Direct contact

Ik heb interesse in:
Mijn gegevens
*
*
*
*
Eventuele opmerkingen