Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Prijslijst & brochure

 

 Prijslijst op maat     Productbrochure op maat
PrijslijstVelopACityStyle

Vanaf nu kunt u op onze website een prijslijst op maat samenstellen. Eenvoudig en snel.
U kiest zelf de informatie, producten en prijzen die voor u relevant zijn. En u kunt ook altijd beschikken over de meest actuele gegevens. 

 

 

BrochureCityStyle1

U kunt hier eenvoudig uw eigen brochure samenstellen. Ieder product of artikel kunt u toevoegen aan uw persoonlijke brochure. U kunt kiezen of u de brochure per e-mail of fysiek per post wilt ontvangen. Klik hieronder om naar het productoverzicht te gaan. Klik daar op het boekje om een product aan uw brochure toe te voegen. 

Stel uw prijslijst samen

Stel uw brochure samen

Whitepapers & overige brochures 

Meer weten over een onderwerp? In diverse whitepapers delen we onze kennis en ervaring.  

Whitepaper Fietsparkeren   Brochure Alles over dubbellaags fietsparkeren
WhitepaperFietsparkerenNLvoorkant Er zijn vele oplossingen denkbaar voor het parkeren van fietsen. De kunst is om de oplossing te kiezen die het beste aansluit bij een specifieke locatie. VelopA-Citystyle heeft een whitepaper uitgegeven waarin de meest geschikte oplossingen per locatietype worden aangedragen. WhitepaperEasyLiftNL_def Een dubbellaags fietsparkeersysteem is een goede oplossing voor locaties waar veel fietsen worden geparkeerd, maar waar de ruimte beperkt is. In de brochure Alles over dubbellaags fietsparkeren zetten we voor u de aandachtspunten bij het kiezen van het meest geschikte systeem op een rij. Vervolgens staan we uitgebreid stil bij de Easylift+; het meest gebruiksvriendelijke dubbellaags fietsparkeersysteem in de markt, bekroond met diverse design prijzen.
Download de whitepaper Download de brochure
Whitepaper Zorginstellingen en Fietsparkeren Whitepaper Fietsparkeren voor het Onderwijs
WhitepaperZorginstellingenenFietsparkerenNLvoorkant Het terrein van een zorginstelling moet altijd veilig en toegankelijk zijn. Geparkeerde fietsen op stoepen en tegen muren ondermijnen dit. Bent u daarom ook op zoek naar goede fietsenstallingen? VelopA-Citystyle heeft een whitepaper uitgegeven waarin zorginstellingen worden geholpen bij hun keuze tussen rek, standaard of leunhek. WhitepaperOnderwijsenFietsparkerenNLvoorkant

Geparkeerde fietsen naast het rek of tegen muren maken uw terrein ontoegankelijk en rommelig. Met voldoende ruime fietsparkeerplekken en veilige fietsenrekken die eenvoudig in gebruik zijn kunt u dit voorkomen. Door een overkapping te plaatsen is uw oplossing helemaal compleet. Welk soort fietsenstalling kunt u kiezen voor uw situatie? We zetten in deze whitepaper de geschikte oplossingen op een rijtje.

Download de whitepaper Download de whitepaper
 Whitepaper Fietsoverkappingen Whitepaper Tuininrichting voor ouderenzorg
VelopA-Citystyle Whitepaper Overkappingen_NL update

Een perfecte overkapping voor fietsen en motoren die precies de oplossing biedt die u nodig heeft; daar gaat het om. Maar waar moet u eigenlijk rekening mee houden bij de aanschaf van een stalling? Een overkapping of berging aanschaffen kan een ingewikkeld proces zijn. Om u in dit proces te helpen hebben we deze whitepaper opgesteld.

WhitepaperOuderenconceptNL Wat komt er kijken bij het inrichten van een tuin voor ouderen?

VelopA-Citystyle heeft een whitepaper tuininrichting voor ouderenzorg opgesteld. Deze whitepaper staat vol met feiten, tips en voorbeelden om een tuin van een zorginstelling dusdanig in te richten dat deze de kwaliteit van leven verbetert. Voor de bewoners, de bezoekers én de medewerkers

Download de whitepaper Download de whitepaper
 Whitepaper Inrichting Bedrijfsterrein  Brochure Alles over veilige fietspaden
 WhitepaperBedrijfsterreinNL De buitenruimte rondom uw bedrijf moet aantrekkelijk én functioneel zijn. Met een goed ingericht buitenterrein kan uw bedrijf zich onderscheiden en haar imago versterken; het terrein is tenslotte uw visitekaartje. Een optimaal ingericht buitenterrein is ook onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering. Wat komt er kijken bij het inrichten van de buitenruimte rondom een bedrijfsgebouw en wat is er mogelijk? Dit laten wij u zien in deze whitepaper.

Download de whitepaper
 VelopACitystyle_Allesoverveiligefietspaden_NL1 Ongelukken met paaltjes op fietspaden moeten voorkomen worden. In deze brochure laten we aan de hand van het onderzoek van Fietsberaad zien wat wel en niet werkt.

Zo kunt u de fietspaden onder uw beheer nog veiliger maken.
Download de brochure
   

Overig

 Afzetpalen matrix    Kleurenkaart
AfzetpalenMatrixNL

De juiste afzetpaal kiezen is vaak niet eenvoudig. De keuze is afhankelijk van verschillende factoren. Welke afzetpaal is geschikt voor uw situatie?

Om het u makkelijker te maken heeft VelopA-Citystyle een matrix ontwikkeld waarin geschikte palen per locatietype overzichtelijk worden weergegeven.

RALColoursVelopA1 Veel van onze producten kunnen in een kleur geleverd worden. De Kleurenkaart geeft alle VelopA-Citystyle kleuren weer. Let wel op dat voor sommige kleuren een extra toeslag berekend wordt.
Download de matrix Download de VelopA-Citystyle kleurenkaart