Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Dé oplossing voor weesfietsen: Bikespy

De Bikespy is het meest eenvoudige fietsdetectiesysteem van Nederland, met maar één doel: de weesfiets herkennen. Op drukke locaties in Nederland houden weesfietsen tot wel 20% van de aanwezige fietsparkeerplaatsen bezet. Dankzij de Bikespy kunnen deze weesfietsen herkend worden en kan de parkeercapaciteit vrijgemaakt worden voor het dagelijks gebruik.

De Bikespy is een zéér budgetvriendelijk detectiesysteem (uniek in de markt!). De huidige detectiesystemen kennen prijzen die toepassing op grote schaal belemmeren. Met fietsdetectie voor slechts € 25 per fietsplaats biedt de Bikespy een effectieve  oplossing voor de kern van het probleem.  

Weesfietsen werden tot nu toe vaak op actiematige wijze opgespoord. Deze acties zijn arbeidsintensief en kunnen slechts een paar keer per jaar worden georganiseerd. Dankzij de Bikespy is dit niet meer nodig. Met de Bikespy kan de beheerder/handhaver op élk moment direct zien welke gestalde fiets een weesfiets is. Of de toegestane parkeerduur nu 28 dagen, 14 dagen of wellicht maar 1 dag is, de Bikespy wordt erop ingesteld en toont de fiets met de verstreken parkeerduur.

VelopA - Bikespy is een zéér budgetvriendelijk detectiesysteem en uniek in de markt!

Populaire oplossingen

VelopA - Bikespy is de oplossing voor het grootste deel van de weesfietsenproblematiek

Bikespy

Budgetvriendelijk | Geschikt voor vrijwel alle fietsparkeersystemen

Uw voordelen

  • Oplossing voor grootste deel van problematiek: de 20% weesfietsen
  • Geschikt voor vrijwel alle fietsparkeersystemen
  • Geen afval (labels, koordjes)
  • Grotere productiviteit handhaving
  • Lagere depotkosten (opvoed-effect)
  • Budgetvriendelijk

Achtergrond

Nederland is een fietsland en het verder stimuleren van fietsgebruik, vraagt om goede voorzieningen. De capaciteit van fietsparkeersystemen is daarbij een steeds terugkerend vraagstuk. Tegelijkertijd staat bij overheden druk op de investeringsbudgetten en zeker óók op beheersbudgetten. Investeringen moeten de last en jaarlijkse lasten verminderen, maar ook gedane investeringen optimaal doen renderen. Als specialist in fietsparkeren biedt VelopA slimme oplossingen. Oplossingen voor compact stallen, het stallen van bijzondere fietsen en nu dus ook voor de aanpak van weesfietsen.

MEER WETEN?

Neem contact op met onze afdeling Verkoop en we helpen u graag verder om inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor efficiënt fietsparkeerbeheer.