Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Fietsenbergingen. Functioneel, veilig en mooi om te zien

VelopA-Citystyle levert oplossingen voor het stallen van fietsen. De nadruk bij onze fietsenbergingen ligt op de functionele eisen waar iedere fietsberging aan moet voldoen. Hoeveel fietsers komen naar uw locatie, blijven ze lang of kort?

Een fietsenberging op de juiste plek stimuleert de fietser om hiervan gebruik te maken. Extra comfort en veiligheid creëert u door te kiezen voor een fietsberging met toegangscontrole en verlichting. Onze fietsenbergingen zijn modulair opgebouwd en zijn eenvoudig uit te breiden. De montage van de fietsberging kunnen wij voor u verzorgen.

Fietsenbergingen en een beetje meer

Al onze producten kunnen uiteraard tegen een stootje en zijn voor verschillende locaties geschikt. VelopA levert gunstig geprijsde fietsenbergingen. De bergingen zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardige materialen en hebben een chique uitstraling.

Wij onderscheiden ons door met u mee te denken. Onze fietsenrekken leveren een dusdanige ruimtebesparing opdat er meer ruimte ontstaat voor de inrichting van bijvoorbeeld parkeerplaatsen voor auto’s.

In onze whitepaper overkappingen leest u alles over de mogelijkheden van onze bergingen en hebben wij een aantal aandachtspunten opgesteld om u te helpen bij de keuze van uw fietsberging.

Een selectie van onze bergingen:

  • Onze gebruiksvriendelijke Meccado fietsenberging beschermt fietsen en scooters tegen alle weersinvloeden en is naderhand eenvoudig uit te breiden
  • De prachtige Ligna fietsenberging past in iedere omgeving en is eenvoudig uitbreidbaar
  • De fietsberging Riksja. De kwalitatieve Riksja is uitgerust met Radius glas

Stel nu uw eigen brochure samen of vraag een offerte aan 

Een uitgebreide brochure over fietsenbergingen kunt u zelf samenstellen door op de ‘brochure’ te klikken naast het product in ons productoverzicht. Uw keuze wordt automatisch verwerkt in de brochure en staat vervolgens klaar om te downloaden. U kunt uiteraard meerdere producten toevoegen aan de brochure.

Wilt u meer advies over de inrichting van uw ideale fietsenberging? Neem dan contact met ons op of lees onze referentiecases.

Direct contact

Ik heb interesse in:
Mijn gegevens
*
*
*
*
Eventuele opmerkingen