Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

SCOOR MET DE HAT-TRICK AFVALBANK!

De Hat-trick afvalbank is aangemerkt als goedgekeurd product binnen gemeentelijke zwerfafval projecten. Dien uw jaarplan voor zwerfafval in om in aanmerking te komen voor de Zwerfafvalvergoeding van Nedvang.

Hat-trick afvalbank van VelopA

WAT IS DE HAT-TRICK?

De Hat-trick afvalbank is bedacht als originele oplossing om zwerfafval op een leuke manier te verminderen. Door goed te mikken en trappen verdwijnt het vuil via een schans in de bank, waar het in de binnenbakken wordt opgevangen. Raakt men tijdens het scoren ook een klinkerplaat, dan klinkt er een extra beloningsgeluid.
Dankzij de fun factor van de Hat-trick wordt het leuk voor mensen - voornamelijk jongeren - om afval weg te gooien. Door de Hat-trick afvalbank op de bekende snoeproutes, sportlocaties of bij jongeren ontmoetingsplekken in uw gemeente te plaatsen, kunt u op een zeer effectieve manier het straatafval verminderen.

Nederland Schoon zorgt ook voor een aansprekende slogan op de afvalbank, zodat u hem ook als uitnodigend communicatiemiddel kan inzetten voor het verminderen van zwerfafval.

VOORDELEN

- aangemerkt als goedgekeurd product binnen zwerfafval projecten
- ook te gebruiken als een zitbank, een voetbaldoel en een ontmoetingsplek
- helpt zwerfafval te verminderen
- strak en functioneel design
- zitting en binnenbakken gemaakt van 100% gerecycled kunststof
- vandalismebestendig
- voorzien van antivuurwerkklep

Hat-trick afvalbank van VelopA

Hat-trick afvalbank van VelopA

ZWERFAFVALVERGOEDING VOOR DE HAT-TRICK

De Zwerfafvalvergoeding van Nedvang is in het leven geroepen om gemeenten extra mogelijkheden te bieden bij de aanpak van zwerfafval. De Hat-trick afvalbank is aangemerkt als goedgekeurd product binnen uw zwerfafval projecten. Via de WasteTool van Nedvang kunt u uw gemeentelijke plannen voor het verminderen van zwerfafval indienen en laten beoordelen.

VelopA is niet verantwoordelijk voor de aanvragen of toetsing van de subsidie aanvragen voor de zwerfafvalvergoeding. Kijk voor meer informatie over de vergoeding op https://www.nederlandschoon.nl/wat-jij-kan-doen/zwerfafvalvergoeding/stappenplan-zwerfafvalvergoeding

meer informatie en prijzen