Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Scoor met de Hat-trick afvalbank!

De Hat-trick afvalbank wordt 100% vergoed voor gemeenten via de zwerfafvalvergoeding.
Indien u voor 1 maart de Hat-trick afvalbank opneemt in uw jaarplan voor zwerfafval, scoort u ook nog een voorschot op uw vergoeding via Nedvang.

WAT IS DE HAT-TRICK?

De Hat-trick afvalbank is bedacht als originele oplossing om zwerfafval op een leuke manier te verminderen. Door de fun factor van de Hat-trick wordt het leuk voor mensen – voornamelijk jongeren – om afval weg te gooien. Door plaatsing van de Hat-trick afvalbank op de bekende snoeproutes in uw gemeente, kunt u op een zeer effectieve manier het straatafval verminderen.
Nederland Schoon zorgt voor een aansprekende slogan op de afvalbank, zodat u de afvalbank ook als uitnodigend communicatiemiddel kan inzetten, voor het verminderen van zwerfafval.
Bovendien zijn de zitting en binnenbakken van de Hat-trick afvalbank gemaakt van 100% gerecycled kunststof, wat het ook nog eens een hele duurzame oplossing voor uw zwerfafval maakt.

Hat-trick afvalbank van VelopA

Hat-trick afvalbank van VelopA

HOE WERKT DE HAT-TRICK?

De Hat-trick heeft een strak en functioneel design en is bovendien vandalismebestendig. Onder het zitvlak van de bank zit een opening. Straatafval zoals frisdrank blikjes of plastic flesjes kunnen via deze opening in de afvalbak worden getrapt. Er klinkt een extra beloningsgeluid als het afval goed geraakt wordt en op de juiste manier in de binnenbak belandt. De Hat-trick is voorzien van een antivuurwerkklep.

HOE WORDT DE HAT-TRICK GEPLAATST EN GELEEGD?

De Hat-trick afvalbank kan direct op verharde ondergrond of op twee betonvoeten verankerd worden middels pluggen of keilbouten. De afvalbank kan door een beheerder middels een driekantsleutel geopend worden. Twee gasveren zorgen ervoor dat de klep zonder veel krachtinspanning geopend kan worden. De twee afvalbakken kunnen er gemakkelijk uitgehaald worden om te legen. Zonder de bakken is het grondoppervlak helemaal vrij om eenvoudig schoon te maken.

BESTEL DE HAT-TRICK MET 100% VERGOEDING

De zwerfafvalvergoeding is in het leven geroepen om gemeenten extra mogelijkheden te bieden bij de aanpak van zwerfafval. De Hat-trick afvalbank is aangemerkt als goedgekeurd product binnen uw zwerfafval projecten. Via www.nedvang.nl kunt u uw gemeenteplannen met betrekking tot de zwerfafvalvergoeding indienen, welke daarna worden beoordeeld. Dient u deze aanvraag voor 1 maart a.s. in, dan ontvangt u een voorschot op de vergoeding.

DE HAT-TRICK AFVALBANK IS BESCHIKBAAR IN TWEE UITVOERINGEN:
1. Hat-trick afvalbank, RAL 6018 Groen, incl. betonvoeten € 2.460,-. Aanbrengen op locatie € 464,-. Totaal € 2.924,- ex. btw
2. Hat-trick afvalbank, RAL 6018 Groen, incl. keilbouten € 2.440,-. Aanbrengen op locatie € 348,-. Totaal € 2.788,- ex. btw

Hat-trick afvalbank van VelopA

INFORMATIE & BESTELLEN
Vraag nu direct een offerte aan via verkoop@velopa.nl of neem contact op met onze verkoopafdeling op 071 5410321.

VOORWAARDEN
VelopA is niet verantwoordelijk voor de aanvragen of toetsing van de subsidie aanvragen voor de zwerfafvalvergoeding.
Kijk voor meer informatie over de vergoeding op www.nederlandschoon.nl/wat-jij-kan-doen/zwerfafvalvergoeding/voorwaarden-aanvraag-zwerfafvalvergoeding