Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Fietsmobiliteit

In Nederland vinden we fietsen heel gewoon. Het draagt positief bij aan de ontwikkeling van een aangenaam, gezond en veilig stedelijk gebied en regio. Maar soms brengt fietsen uitdagingen met zich mee voor de infrastructuur. Hoe voorkomt u onveilige situaties of tekort aan fietsplekken? Hoe gaat u op een effectieve manier om met de problematiek van enkelvoudige fietsongevallen en/of weesfietsen? Allemaal onderwerpen die vaak hoog op de agenda staan.

Oplossingen voor fietsmobiliteit specifiek afgestemd op uw situatie

En elke locatie kent zijn eigen behoefte. Hoeveel fietsers komen naar uw locatie? En om welke soort fietsen gaat het (kratfiets, stadsfiets, bakfiets etc.)? Blijven de fietsen lang of kort staan? Ligt de nadruk op toegankelijkheid of juist op veiligheid? Of wilt u de bereikbaarheid van het centrumgebied, station, school, ziekenhuis, sportpark of bedrijf verbeteren? Vraagstukken waar we graag samen met u oplossingen voor bedenken!

U kunt vertrouwen op onze jarenlange expertise. Op basis van uw wensen ontwikkelen we de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Denk daarbij aan:

  • Het op de meest efficiënte manier inrichten van fietslocaties. In samenwerking met ons in-house designteam ontwerpen en ontwikkelen we speciaal voor u oplossingen op maat.
  • Het veilig en gebruikersvriendelijk inrichten van de openbare buitenruimte met solide fietsoverkappingen of slim ingerichte fietsenstallingen waarbij een mooi design voorop staat.
  • Het optimaal inrichten van fietskelders met bijvoorbeeld ons dubbellaags fietsparkeersysteem.
  • Het slimmer inrichten van fietsenstallingen om lange rijen en uitwaaiering te voorkomen.
  • Praktische oplossingen zoals het fietsdetectiesysteem waarmee de gebruiker door middel van ‘way-finding’ in één oogopslag ziet waar er nog plek is in de fietsenstalling en zijn fiets makkelijk terug kan vinden. En beheerders kunnen met dit detectiesysteem heel eenvoudig weesfietsen signaleren.
  • Het auto- en/of fietsluw maken van stads- en winkelcentra met (mobiele) oplossingen zoals park & bike of park & ride.
  • Praktische informatie over mobiliteit voor bijvoorbeeld uw fietsbeleid op basis van fietsstromen en andere fietsdata die nauwkeurig in kaart worden gebracht met ons fietsentellersysteem.
  • Het deelfietssysteem Hopperpoint waarbij uw medewerkers afstanden binnen de gemeente of naar het bedrijventerrein met de fiets afleggen in plaats van met de auto. Het is duurzamer en goedkoper, de CO2 uitstoot wordt gereduceerd, een gezonde levensstijl van uw medewerkers wordt gestimuleerd en uw imago verbeterd. Zo bedenken we samen met onze klanten continu nieuwe fietsmobiliteitsoplossingen die bijdragen aan een gezondere, duurzame en slimmere leefomgeving.

Heeft u specifieke vragen en/of wensen? Dan werken we samen met onze partners aan uw oplossing op maat. Zo heeft u altijd maar één aanspreekpunt en blijven de kosten beheersbaar en overzichtelijk.

VelopA - fietsoverkapping - fietsenstalling - Pixel - op maat gemaakte oplossing

Fietsenstalling met corporate identity

Deze Pixel in Hengelo is een echte blikvanger, waar medewerkers hun fiets veilig kunnen stallen en met een vingerafdruk de deur open maken. Lees meer over deze oplossing

Expertise

Maak gebruik van onze gedegen expertise

Oplossingen op maat

We denken graag mee met oplossingen voor uw situatie

Diensten

Vraag naar onze diverse diensten voor onderhoud en beheer

Oplossingen op maat

Hopperpoint, hét deelfietssysteem

Als uw kennispartner op het gebied van fietsmobiliteit kon deze samenwerking natuurlijk niet uitblijven. Hopperpoint is namelijk het deelfietssysteem dat helemaal past bij deze tijd.

Tijdelijke fietsenstalling UVA

Geen fietsparkeerkelder, maar een tijdelijke fietsparkeerboot

Altijd de juiste oplossing op de juiste plek

In combinatie met ons straatmeubilair en onze sport- en spelvoorzieningen heeft u een breed scala aan duurzame concepten om de openbare buitenruimte aantrekkelijker en veiliger te maken. Altijd van hoogwaardige kwaliteit en met een lange levensduur. Zo blijven de onderhouds- en beheerskosten en de belasting op het milieu tot het minimum beperkt.

NIEUW in ons assortiment

Construct | Goed Industrieel Ontwerp

Black CAT Radar

Nieuwe generatie fietsverkeer meetinstrument

Bikespy fietsdetectiesysteem

Dé oplossing voor weesfietsen

VelopA - mobiel fietsparkeren

Bike-Hub

Het nieuwe mobiele fietsparkeren

VelopA - veilige fietspaden

Veilige fietspaden

Ribbelmarkering | Harderwijk

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Als kennispartner op het gebied van de inrichting van de openbare buitenruimte staan we voor u klaar!

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met u op: