Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Wat is een Smart City?

Een slimme stad is een prettige stad. Je kunt er zorgeloos en veilig wonen, werken en recreëren. Alles in die stad is in balans. Ondanks dat er nog heel veel bedacht en uitgevonden moet worden, zijn die slimme steden al aan het ontstaan.

Smart City oplossingen

 

Samen met onze partners ontwikkelen we Smart City concepten, waarin functionaliteit, technologie en duurzaamheid samenkomen. Denk aan fietsdetectie- en telsystemen die je route plannen dat zichtbaar maken op informatieborden. Het informatiesysteem leidt je naar je bestemming of naar een strategisch gelegen fietsenstalling. Daar kun je je fiets veilig en comfortabel parkeren, opladen en met een app ook weer eenvoudig terugvinden. Maar ook slim straatmeubilair dat je voorziet van energie en allerlei interessante informatie is al in gebruik in de meest vooruitstrevende steden. Het begin van de slimme stad staat. We werken hard aan volgende innovaties.

Black CAT Radar

De Black CAT Radar is een nieuwe generatie fietsverkeer meetinstrument. De radar monitort het fietsverkeer en deelt zijn gegevens, zodat andere systemen daarop kunnen inspelen.

Strawberry Smart Bench

Deze slimme bank met vele functionaliteiten is een bijzondere ontmoetingsplek. De bank is voorzien van een oplaadpunt voor mobiele apparaten en geeft de gebruikers informatie over de omgeving, luchtkwaliteit, luchtdruk, luchtvochtigheid en het geluidsniveau in de omgeving met een ingebouwde SOS noodknop.

Fietsdetectie- & Verwijssystemen

Samen met onze partner LumiGuide Smart Mobility Solutions presenteren wij een totaalpakket voor fietsparkeermanagement: inrichting van fietsenstallingen, fietsparkeeroplossingen, fietsdetectie en verwijzing naar vrije plekken binnen en buiten de stalling. De fietsdetectietechnologie is gebaseerd op optische sensoren die op basis van een slim softwarealgoritme per minuut tot 20 fietsparkeerplekken tegelijk kunnen detecteren. Fietsen die de maximale parkeerduur overschrijden (of zelfs achtergelaten worden, de zgn. ‘weesfietsen’), worden ook gedetecteerd: het systeem houdt automatisch een logboek bij van deze fietsen, inclusief foto’s.

Vandaag beginnen, aan de bouw van morgen.

Expertise

Maak gebruik van onze gedegen expertise

Oplossingen op maat

We denken graag mee met oplossingen voor uw situatie

Vacatures

Bekijk onze vacatures