Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Samen maken we de buitenruimte leefbaarder en aantrekkelijker!

Al ruim 60 jaar is VelopA toonaangevend in de inrichting van de openbare buitenruimte. Samen met u willen we een nog grotere bijdrage leveren aan de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van steden en dorpen, aan het geluk van ons allemaal. Onze kennis en kunde zetten we nadrukkelijk in bij het bedenken van unieke oplossingen en het ontwikkelen van duurzame producten.

Uitblinken door innovativiteit en schoonheid

VelopA heeft een zeer brede klantenkring opgebouwd, met relaties in de sectoren overheid, architectuur, onderwijs, zorg, bedrijfsleven, grond-, weg- en waterbouw en recreatie. Samen met u bedenken en ontwikkelen we totaalconcepten en vooruitstrevende plannen die uitblinken door innovativiteit en schoonheid.

Staan voor kwaliteit en duurzaamheid

We willen alleen de beste oplossingen voor de buitenruimte. Daarom kiezen we voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Zo kunnen we niet alleen een lange levensduur garanderen, maar tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere samenleving. We streven naar een circulaire wijze van ondernemen, waarbij onze producten 100% herbruikbaar zijn.

Samenwerken aan één doel

Graag delen we met u onze expertise op het gebied van fietsparkeren, fietsoverkappingen, straatmeubilair en sport- en spelvoorzieningen. Door nauw samen te werken met de partners uit ons uitgebreide (kennis)netwerk bieden we innovatieve en passende oplossingen voor ieder vraagstuk. VelopA is Europees marktleider op het gebied van de inrichting van buitenruimte en maakt samen met IJslander en Cyclepods onderdeel uit van de CrowD Group. We hebben vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België, Duitsland en Frankrijk. In de overige Europese landen werken we samen met distributeurs.

Verder als VelopA

VelopA heeft de lijnen voor de komende jaren uitgezet en wil haar ambities met u delen. VelopA-Omniplay, VelopA-Citystyle en Respo gaan als VelopA verder.

Bekijk onze video om te zien hoe wij dit aanpakken, wat de veranderingen zijn en wat de voordelen zijn voor onze klanten en partners. Ook laat deze video - van bovenaf - zien hoe mooi Nederland wordt.

Deel gerust deze video met collega’s of andere geïnteresseerden. U doet ze er vast een plezier mee.

Certificaten van VelopA

VelopA heeft al sinds 1998 certificaten voor kwaliteitsnormen en milieuaspecten. Bekijk onze certificaten.

Werken bij VelopA

Op zoek naar een thuis, waarbij het buiten en in beweging zijn, je veilig voelen en samen zijn, voorop staan? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Duurzaamheid en MVO

VelopA en haar dochterondernemingen streven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen na. De MVO inspanningen van VelopA zijn samen te vatten in drie thema’s...

Lees meer

Certificaten

VelopA heeft al sinds 1998 certificaten voor kwaliteitsnormen en milieuaspecten.

 

Bekijk onze certificaten