Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Een mooie wereld

Het is altijd onze ambitie geweest de wereld mooier te maken. Een bijdrage te leveren aan de aantrekkelijkheid van steden en dorpen. Aan de kwaliteit van leven en het geluk en de vitaliteit van ons allemaal.

Al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw bedenken en produceren wij fietsparkeeroplossingen, straatmeubilair en sport- en spelvoorzieningen voor de openbare ruimte.
Niet alleen onze producten hebben in de afgelopen 60 jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt, ook onze manier van denken en doen is compleet veranderd. De focus ligt steeds meer op design, milieu en verantwoord gebruik van grondstoffen en energie. We schuiven van verantwoord ondernemen naar circulair ondernemen. We moeten grensverleggend denken en beslissingen durven nemen die vaak het algemeen belang dienen. Kennis delen en samen met onze klanten en partners slimme, vooruitstrevende oplossingen bedenken waar we allemaal, iedere dag, volop van kunnen genieten. We willen werken voor opdrachtgevers die net als wij het milieu serieus nemen en samen een substantiële bijdrage leveren aan een mooie, circulaire wereld.

VelopA. Let’s go outside.

Verder als VelopA

VelopA heeft de lijnen voor de komende jaren uitgezet en wil haar ambities met u delen. VelopA-Omniplay, VelopA-Citystyle en Respo gaan als VelopA verder.
Bekijk onze video om te zien hoe wij dit aanpakken, wat de veranderingen zijn en wat de voordelen zijn voor onze klanten en partners. Ook laat deze video - van bovenaf - zien hoe mooi Nederland wordt.

Deel gerust deze video met collega’s of andere geïnteresseerden. U doet ze er vast een plezier mee.

Certificaten van VelopA

VelopA heeft al sinds 1998 certificaten voor kwaliteitsnormen en milieuaspecten. Bekijk onze certificaten.

Werken bij VelopA

Op zoek naar een thuis, waarbij het buiten en in beweging zijn, je veilig voelen en samen zijn, voorop staan? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Duurzaamheid en MVO

VelopA en haar dochterondernemingen streven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen na. De MVO inspanningen van VelopA zijn samen te vatten in drie thema’s...

Lees meer

Certificaten

VelopA heeft al sinds 1998 certificaten voor kwaliteitsnormen en milieuaspecten.

 

Bekijk onze certificaten