Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Stage lopen bij...

Wil je een uitdagende, leerzame en goed betaalde stageplaats? MBO- HBO of WO?

Gedurende het hele jaar heeft VelopA ruimte voor stagiaires.

Kijk of er in onderstaand overzicht een stageplaats is die bij je past:

Staat jouw droomstage er niet tussen, stuur dan een open sollicitatie naar hrm@velopa.com.

Samen met je collega’s werken aan één doel bij VelopA

Al meer dan 60 jaar is VelopA toonaangevend in de inrichting van de openbare ruimte. In iedere gemeente of stad vind je wel een bank, fietsenstalling of afvalbak van VelopA. We zijn een Europees marktleider en expert op het gebied van fietsparkeren, fietsoverkappingen, straatmeubilair en sport- en spelvoorzieningen.

Onze expertise delen we graag met onze klanten en werken we nauw samen met partners uit ons uitgebreide netwerk om oplossingen te creëren voor het slimmer inrichten van de openbare buitenruimte. VelopA is een internationaal bedrijf met een platte organisatiestructuur, waar een open en informele sfeer heerst, waar klantgericht wordt gewerkt en waarin design een prominente rol speelt.

Bij alle vestigingen van VelopA werken in totaal 65 medewerkers. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Samen dragen we één passie: “Improve the outside world together”. Om zo samen met onze klanten een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte.

Kortom, VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie biedt VelopA goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor ontwikkeling.

Droomstage

Staat jouw droomstage er niet bij? Stuur dan je open sollicitatie via hrm@velopa.com.