Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Werken bij...

Als jij het voor het zeggen had…hoe zou jij de buitenruimte dan inrichten? Hoe zien onze stadspleinen, parken en sportplekken er dan uit? Kun jij bedenken hoe je mobiele technologie in kunt zetten om je fiets terug te vinden in een overvolle fietsenstalling? Of zet jij je liever in voor sportfaciliteiten in de wijk, waardoor je jongeren stimuleert om meer buiten te bewegen?

Dat is wat werken bij VelopA is! Samen met onze klanten de openbare ruimte mooier en leefbaarder maken met innovatieve oplossingen. In diverse uitdagende functies kun je die bijdrage leveren, van inkoop tot verkoop en van design tot engineering en alles wat daarbij komt kijken. Oftewel in iedere rol ben je betrokken bij het product, betrokken bij het proces en betrokken bij elkaar.

Al meer dan 60 jaar is VelopA toonaangevend in de inrichting van de openbare ruimte. In iedere gemeente of stad vind je wel een bank, fietsenstalling of afvalbak van VelopA. We zijn een Europees marktleider en expert op het gebied van fietsmobiliteit, fietsparkeren, fietsoverkappingen, straatmeubilair en sport- en spelvoorzieningen.

Samen met je collega’s werken aan één doel bij VelopA

Samen met je collega’s werken aan één doel

Onze expertise delen we graag met onze klanten. We werken ook nauw samen met partners uit ons uitgebreide netwerk om oplossingen te creëren voor het slimmer inrichten van de openbare buitenruimte. VelopA is een internationaal bedrijf met een platte organisatiestructuur, waar een open en informele sfeer heerst, waar klantgericht wordt gewerkt en waarin design een prominente rol speelt.

Bij alle vestigingen van VelopA werken in totaal 65 medewerkers. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Samen met onze klanten leveren we een bijdrage aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte.

Kortom, VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie biedt VelopA goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor ontwikkeling.

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur je open sollicitatie via hrm@velopa.com.