Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.


Wil jij strategisch onderhandelen en langdurige partnerships aangaan met leveranciers voor circulaire producten die er echt toe doen? En wil jij, samen met het inkoopteam, een bijdrage leveren aan de inrichting van de woonkamer van onze samenleving? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!


VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

Voor de afdeling Inkoop zijn wij op zoek naar een:

Hoofd Inkoop (fulltime)

Als hoofd van de afdeling Inkoop is het jouw doel om samen met de afdeling de inkooporderplanning optimaal te laten functioneren en de gestelde doelstellingen te bereiken. Hiervoor geef je leiding aan 3 medewerkers en zet je de beschikbaar gestelde middelen zo goed mogelijk in. Je signaleert hierin kansen en knelpunten en draagt nieuwe oplossingen en verbeteringen ten behoeve van de werkwijze aan. Je leidt het leveranciersmanagement en richt partnerships met externe partijen in. Je bezoekt leveranciers in binnen- en buitenland. Voert Inkoopmarktanalyses uit en springt in op kansen dan wel bedreigingen. Je vertegenwoordigt Inkoop door bij te dragen in de productontwikkelingsprojecten. Daarnaast lever je een essentiële bijdrage aan het Inkoopbeleid en stel je jaarlijks de afdelingsplannen op, passend binnen de visie en ambitie van de organisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de manager Supply Chain.

Wie ben jij?

Wij zoeken een coachende leider die goed in staat is processen en structuur te bewaken. Je weet moeiteloos mensen te enthousiasmeren, te motiveren en te overtuigen. Hiermee zorg je voor een continue verbetering van de kwaliteit van de afdeling.
Door jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet je resultaatverbeteringen te bewerkstelligen. Daarnaast ben je een strategische handelaar en een kei in relatiemanagement.
Je bent in bezit van een HBO opleiding: Logistiek, technisch (WTB) of bedrijfskunde en NEVI 1 en 2.
Je spreekt Engels en Duits (mondeling en schriftelijk) en hebt ervaring met ERP systemen en MS-Office.
Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring waarvan 3 jaar in een vergelijkbare functie, inclusief leidinggevende ervaring.

Wat biedt VelopA:

De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 55 mensen. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Dit alles met een passie voor Let’s Go Outside, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA BV ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Laura de Nijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.